Πολύχρονη κι ευτυχισμένη, Μιμή αγαπημένη!

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 15 Μαΐου 2018

14-10

Μύθος, γυναίκα, μαμά! Γενέθλια έχει σήμερα η Μιμή Ντενίση που μικρή προσπαθούσε να φανεί μεγαλύτερη. Όταν μπήκε στο χώρο της μόδας και μετά του θεάτρου, είχε ψύχωση να φαίνεται ντάμα. Και μόλις έλεγε την ηλικία της, έπεφταν όλοι από τα σύννεφα κι ακολουθούσε το γνωστό: “Μα είναι τόσο μικρή” κι εκείνη δωσ’ του στρας και γούνες και καπέλα και βραδινά μαύρα φουστάνια για να μεγαλοδείχνει.

Η Μιμή ό,τι κάνει, το υποστηρίζει. Είναι τολμηρή, επιχειρεί και το κοινό την ακολουθεί. Παίρνει ρίσκο κι όσο πιο εκτεθειμένη είναι, τόσο πιο αγαπητή γίνεται. Μένει πάντα στο Πεδίον του Άρεως και αγωνίζεται για την εικόνα εγκατάλειψής του. Ετοιμάζει την κινηματογραφική μεταφορά της θεατρικής παράστασης με την τεράστια επιτυχία, Σμύρνη μου αγαπημένη με διεθνές καστ και έχει στο πρόγραμμα και τη συγγραφή της συνέχειας της.

Σήμερα που γιορτάζει, με αφορμή το πρόσφατο εξώφυλλο της, κάνουμε μια αναδρομή και θυμόμαστε όλα τα προηγούμενα εξώφυλλα της στο περιοδικό Γυναίκα. Και της ευχόμαστε πολύχρονη κι ευτυχισμένη, Μιμή αγαπημένη!

1

Νοέμβριος 1982

2

Οκτώβριος 1985

3

Aύγουστος 1995

4

Ιούλιος 2003

04f4b464-3711-4659-9636-739f57d37f52

Μάιος 2018

mimidenisi

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΕΝΑ ΣΧΟΛΙ0

  1. σταματίνα μωραιτη

    2018/05/24 στις 11:48

    χρόνια πολλά στη μιμή ντενίση.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *