Πρίγκιπας της φωτιάς – Η ανατροπή: έρχεται ο δεύτερος κύκλος

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 3 Φεβρουαρίου 2019

Downloads1

Έρχεται ο συναρπαστικός 2ος κύκλος της καθημερινής σειράς του OPEΝ, ανατρέποντας όλα τα δεδομένα! Τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου στις 20.00, το πρώτο επεισόδιο του 2ου κύκλου καθηλώνει με αναπάντεχες εξελίξεις που κόβουν την ανάσα.

Το τέλος του πρώτου κύκλου του Πρίγκιπα Της Φωτιάς βρήκε όλους τους ήρωες αντιμέτωπους με ένα σκοτεινό παρελθόν που εκδικείται, καθώς μια σειρά από μυστικά έρχονται στο φως και ανατρέπουν τα πάντα. Η εκδίκηση, όμως, είναι καμιά φορά τόσο δίκαιη ή τόσο άδικη, τόσο αναμενόμενη ή τόσο αναπάντεχη, όσο και η ίδια η ζωή. Το αίμα άνοιξε την όρεξη στους «λύκους» που, σιγά σιγά, αρχίζουν τώρα να μαζεύονται. Διψούν για νέο αίμα, έτοιμοι να κατασπαράξουν την αθωότητα και καιροφυλακτούν ως τη στιγμή που θα αναμετρηθούν μεταξύ τους, σε μια σκληρή αλλά γεμάτη ανατροπές μάχη για την επικράτηση. Ένα τραγικό γεγονός συγκλονίζει και αρχίζει να κινεί γρανάζια που πυροδοτούν εξελίξεις και αλλάζουν την ζωή όλων. Εξελίξεις, που ανακατεύουν ξανά τα χαρτιά της τράπουλας. Βήμα, βήμα, λεπτό προς λεπτό. Το ρολόι της μοίρας μετράει το χρόνο μέχρι την εκδίκηση, το χρόνο μέχρι τη δικαίωση, το χρόνο μέχρι την καταστροφή, το χρόνο μέχρι την εξιλέωση.

Το χρόνο, που μέχρι το τέλος του δεύτερου κύκλου, δε θα αφήσει κανέναν και τίποτα όπως τα γνωρίσαμε στην αρχή. Ό,τι νομίζαμε αληθινό, ό,τι νομίζαμε κρυφό, ό,τι νομίζαμε πως είναι στο απυρόβλητο, όλα ανατρέπονται για να αποκαλυφθεί μια νέα πραγματικότητα, που δεν έχουμε καν φανταστεί.

Και ανάμεσα σε όλα, ο έρωτας μια φωτεινή ελπίδα. Έρωτας που για κάποιους ήρωες φαντάζει σαν έξοδος προς την ελευθερία, ενώ για άλλους κρύβει κινδύνους και δυσκολίες, που γίνονται όμως καύσιμο για να φουντώσει το πάθος.

Αλήθεια, Ο Πρίγκιπας της Φωτιάς, το παιδικό παραμύθι που έμεινε ατέλειωτο, τι τέλος θα έχει; Ποιος θα το αποφασίσει; Πρίγκιπας της Φωτιάς: Η Ανατροπή: Ο νέος, 2ος κύκλος μπαίνει δυναμικά στην ζωή μας στις 6 Φεβρουαρίου με νέα πρόσωπα, νέες συγκινήσεις, και συνεχείς ανατροπές.

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΕΝΑ ΣΧΟΛΙ0

 1. Καταρχήν

  2019/02/04 στις 18:46

  Αρκεί να μη σέρνεται, όπως σε κάποια επεισόδια, στα οποία ο διαφημιστικός χρόνος ξεπερνούσε το περιεχόμενο..
  Μην απορούν για τα ποσοστά τηλεθέασης.
  Υγ.
  Καλοπροαίρετη κριτική, καθώς το παρακολουθώ

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *