Πρόσωπα να δουν τα μάτια σας

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 30 Απριλίου 2019
Προηγούμενη σελίδα1 από 10Επόμενη σελίδα

43278

Ο Dr Αθανάσιος Χριστόπουλος στην κορυφή του επιστημονικού κλάδου

Ο Dr Αθανάσιος Χριστόπουλος πτυχιούχος Ιατρικής από το 1988 με βαθμό πτυχίου “άριστα”, είναι ο ιδρυτής και διευθυντής του πρότυπου κέντρου αισθητικής και επανορθωτικής πλαστικής χειρουργικής «Aesthetic Anaplasis» στην Αθήνα.

Έχει εργαστεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό, στη Μεγάλη Βρετανία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Κατέχει την θέση του επιστημονικού συνεργάτη στη μεγαλύτερη διεθνή εταιρεία αποκατάστασης μαλλιών «Advanced Hair Studios», όπως επίσης έχει την τιμή & χαρά να κατέχει τη θέση του επιστημονικού διευθυντή στην «Advanced Plastic Surgery & Laser Clinic» στο Dubai.

Προηγούμενη σελίδα1 από 10Επόμενη σελίδα
Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *