Πρόσωπα να δουν τα μάτια σας

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 12 Σεπτεμβρίου 2019
Προηγούμενη σελίδα1 από 15Επόμενη σελίδα

2 (1)

Ομιλία Βασίλη Αποστολόπουλου στην Ετήσια Τελετή Αποφοίτησης του LSE με αναφορά στην Ελλάδα

Μέγιστη τιμή απένειμε το London School of Economics (LSE) στον CEO του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Δρ. Βασίλη Αποστολόπουλο, προσκαλώντας τον να απευθύνει τον χαιρετισμό της φετινή τελετής αποφοίτησης της Σχολής. Η αποφοίτηση έλαβε χώρα στην κατάμεστη αίθουσα του ιστορικού Peacock Theatre στο Λονδίνο.

Ο Δρ. Αποστολόπουλος, απόφοιτος και ο ίδιος του φημισμένου Βρετανικού Πανεπιστημίου, συνεχάρη τους αποφοίτους και στο πλαίσιο της ομιλίας του, μεταξύ άλλων, σημείωσε πως «έχει τεράστια αξία να ανταποδίδει κανείς στην κοινωνία, τόσο ατομικά, όσο και μέσα από την δουλειά και το έργο του», προτρέποντάς τους να πετυχαίνουν και να προοδεύουν στη ζωή τους με τρόπο που συμβάλλει στο ευρύτερο καλό.

Από την ομιλία του Δρ. Αποστολόπουλου δεν έλλειψε το χιούμορ (καταχειροκροτήθηκε όταν αστειεύτηκε για το Brexit), ενώ εξίσου θερμή ανταπόκριση είχε και η αναφορά του στην Ελλάδα, με τη μορφή προτροπής και ανοιχτής πρόσκλησης, καλώντας τους αποφοίτους «να επισκεφθούν τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους την Ελλάδα, γενέτειρα της δημοκρατίας, της ιστορίας και της διπλωματίας».

1 (1)Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Δρ. Βασίλης Γ. Αποστολόπουλος, μαζί με τη Dame Minouche Shafik , Director του «The London School of Economics and Political Science – LSE»

3 (1)Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Δρ. Βασίλης Γ. Αποστολόπουλος, απευθύνει χαιρετισμό στους απόφοιτους του «The London School of Economics and Political Science – LSE»

Προηγούμενη σελίδα1 από 15Επόμενη σελίδα
Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *