Πρώτο ραντεβού: τα πέντε ιδανικά μέρη για να πας

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Από την/τον Ευτυχία Εικοσιπεντίδου -almurofustiki.com- | 23 Νοεμβρίου 2019

date-getty-creatvie

Το ρητό «κάθε αρχή και δύσκολη» -ειδικά όταν πρόκειται για το πρώτο ραντεβού- είναι γνωστό. Επίσης γνωστό είναι πως «η αρχή είναι το ήμισυ του παντός», για αυτό το λόγο αγαπημένοι μου φίλοι που διαβάζετε αυτή τη στιγμή το συγκεκριμένο άρθρο, κρατήστε τις απαραίτητες σημειώσεις, διότι θα σας φανούν άκρως βοηθητικές! Πάμε να δούμε ποια 5 μέρη είναι τα καταλληλότερα, προκειμένου να αποφευχθεί η απόλυτα δικαιολογημένη αμηχανία του πρώτου ραντεβού!

6C8651916-tdy-130816-biz-first-date

Καφετέρια: Συνήθως  συνιστά το μέρος που αρμόζει περισσότερο σε αυτό το πρώτο στάδιο της γνωριμίας. Επειδή στα πρώτα ραντεβού αποκαλύπτονται τα σημαντικότερα πράγματα για αυτόν/ αυτή που έχεις απέναντί σου, μία ήσυχη καφετέρια σε ένα όμορφο χαλαρό περιβάλλον, μπορεί να λειτουργήσει θετικά στην έκβαση της συζήτησης και να «σπάσει» τον πάγο των πρώτων δευτερολέπτων.

bar-date

Μπαρ: Φυσικά, υπάρχουν και αυτοί που λειτουργούν καλύτερα τη νύχτα («οι νυχτόβιοι εραστές»), οπότε και επιλέγουν κάποιο μπαρ έτσι ώστε να γνωρίσουν κάποιον/ κάποια. Σε αυτό το σημείο να σημειώσουμε, πως η επιλογή σας θα πρέπει να είναι προσεκτική, καθότι ενδέχεται να καταλήξετε σε κάποιο μπαρ όπου η μουσική θα είναι τόσο εκκωφαντική, όπου και να θέλετε δεν θα μπορείτε να σταυρώσετε λέξη! Προσοχή, λοιπόν!

o-FIRST-DATE-MAN-facebook

Σινεμά: Όσοι από εσάς τώρα, ακόμη και σε αυτό το πρώτο στάδιο της γνωριμίας σας, δεν μπορείτε να αποχωριστείτε τις βολικότατες καρέκλες του  σινεμά και τις αγαπημένες σας ταινίες, τότε… τολμήστε το! Κάντε όμως  προηγουμένως μία μικρή έρευνα για το τι είδους ταινίες αρέσουν στο «πρόσωπο», καθώς μπορεί η επιλογή σας να αποδειχθεί λανθασμένη και να καταστρέψει αυτή την τόσο όμορφη στιγμή. Ααα και που είστε; Στην περίπτωση που τα γούστα σας δε συνάδουν, μην το πάρετε κατάκαρδα!  Βάλτε  λίγο νερό στο κρασί σας… ίσως αξίζει τον κόπο!

annalynne-mccord-dominic-purcell-luna-park-sydney-visit-22

Πάρκα ψυχαγωγίας: Εάν είστε ο τύπος που αγαπά την αδρεναλίνη, αυτή είναι η καταλληλότερη επιλογή. Διασκεδάστε με τη ψυχή σας και εκμεταλλευτείτε την κάθε στιγμή.

first-date

Εστιατόριο: Τέλος, σίγουρα θα έχετε ακούσει, πως ο «έρωτας περνάει πρώτα από το στομάχι» και ότι «νηστικό αρκούδι δεν χορεύει» και έρχομαι εγώ εδώ να σας τα επιβεβαιώσω και τα δύο! Εάν θέλετε το πρώτο σας ραντεβού να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία, τότε ξεκινήστε το, με ένα όμορφο και ρομαντικό δείπνο σε κάποιο εστιατόριο (δεν μας απασχολεί εάν θα είναι ακριβό ή όχι, εξάλλου η κίνηση μετράει). Δειπνήστε και πάρτε δυνάμεις για το επόμενό σας βήμα!

Καλή επιτυχία σε κάθε περίπτωση.

Πηγή

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *