Πόσο Body Positive είσαι;

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 1 Μαΐου 2019

matfashion1

Από την αρχή της σεζόν, η MAT Fashion το έκανε ξεκάθαρο: το θέμα είναι να είμαστε -ή έστω να γίνουμε- body positive. Να αγαπήσουμε το σώμα μας, όπως είναι, και να σεβαστούμε την επιλογή των άλλων να κάνουν το ίδιο.

Με αυτό το σκοπό, η Κατερίνα Ζαρίφη, η Εβελίνα Νικόλιζα, η Idra Kayne, η Κασσιανή Λειψάκη, η Μαρία Μεργούπη και η Σάντυ Αντωνακάκη, συμμετείχαν στη διαφημιστική καμπάνια, με κεντρικό μήνυμα “The Real You”.

matfashion2

Αυτή η καμπάνια, που μήνες τώρα εξελίσσεται μέσω των ψηφιακών και έντυπων μέσων, γίνεται τώρα ακόμη πιο δυνατή, με την προβολή της στην τηλεόραση.

 

Μέσα από ένα πρόγραμμα διαφημιστικών spots και παρουσιάσεων σε εκπομπές prime time, η MAT Fashion στοχεύει να εμπνεύσει και να ενδυναμώσει τις πραγματικές γυναίκες. Αυτές, που δείχνουν ποιες είναι, όποιες κι αν είναι!

MAT FASHION –  Ανακάλυψε την Real Size Συλλογή σε 20 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και στο shop.matfashion.com

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *