Πώς θα κρατήσει περισσότερο το κραγιόν σας;

Από την/τον Christina Politi | 8 Σεπτεμβρίου 2019

headline

Όλες οι γυναίκες θέλουμε να βάζουμε το κραγιόν μας το πρωί και να μένει σταθερό στα χείλη όλη μέρα. Όμως μετά από πολλές ώρες στο γραφείο, μετά το μεσημεριανό αλλά και πολλά φιλιά, το χρώμα εξαφανίζεται.

Ευτυχώς υπάρχουν μικρά μυστικά που μπορούμε να κάνουμε κάθε μέρα ώστε να κρατάει το lipstick μας λίγο παραπάνω:

1.Εάν φοράτε lipgloss το μυστικό είναι να μην βάλετε πολύ! Θέλετε έντονο χρώμα και λαμπερό αποτέλεσμα αλλά αυτό θα το πετύχετε αν βάλετε το gloss στη μέση των χειλιών και απλώσετε προς τα έξω.

2.Το κραγιόν «κλειδώνει» με την εφαρμογή ενός μολυβιού χειλιών. Βάλτε πρώτα στο κάτω μέρος και μετά το κραγιόν σας με ένα πινέλο και συνεχίστε στο πάνω μέρος των χειλιών.

3.Τα κραγιόν σε υγρή μορφή απαιτούν μια προετοιμασία με scrub χειλιών και εφαρμογή αφού απομακρύνουμε καλά το προόν.

4. Εάν επιλέξετε lip stains τότε εφαρμόστε πάνω από το προϊόν ένα lip balm για να παραμένει η περιοχή ενυδατωμένη και να σταθεροποιηθεί το χρώμα.

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *