Πώς να αφαιρέσετε εύκολα την αδιάβροχη μάσκαρα

Από την/τον Christina Politi | 11 Μαΐου 2019

bigstock-Beautiful-Woman-Face-Perfect-442367415

Αν ρωτήσεις τις γυναίκες ποιο είναι το αγαπημένο τους προϊόν μακιγιάζ, η πλειονότητα τους δικαίως θα απαντήσει τη μάσκαρα. Αυτό συμβαίνει δίοτι η μάσκαρα είναι ικανή να δώσει ένταση στο βλέμμα και να μετατρέψει την εικόνα όλου του προσώπου.

Στο εμπόριο υπάρχουν δύο κατηγορίες μάσκαρα: Εκείνες που δεν είναι ανθεκτικές στο νερό και οι αδιάβροχες. Σε αντίθεση με την πρώτη κατηγορία, όπου η μάσκαρα αφαιρείται πανεύκολα και γρήγορα με τη βοήθεια προϊόντων ντεμακιγιάζ, η δεύτερη κατηγορία έρχεται για να μας παιδέψει.

Πόσες ώρες έχετε ξοδέψει στην προσπάθεια να απομακρύνετε εντελώς από τα βλέφαρά σας τη μάσκαρα; Ήρθε η ώρα να βρείτε λύση το πρόβλημά σας.

Η make-up artistChinchilla, μας αποκαλύπτει ένα τρόπο να αφαιρούμε την αδιάβροχη μάσκαρα από τις βλεφαρίδες μας, χωρίς να τις καταστέφουμε και χωρίς να αφήνουμε υπολείμματα του προϊόντος πάνω σε αυτές.

Ειδικότερα αποκαλύπτει: «Μουλιάστε ένα δίσκο ντεμακιγιάζ στο προϊόν που χρησιμοποιείτε για να ξεβάφεστε. Κλείστε τα μάτια σας και αφήστε τον δίσκο αρκετή ώρα πάνω στο μάτι σας, προκειμένου να αρχίσει η μάσκαρα να «σπάει». Έπειτα, σκουπίστε μαλακά προς τα κάτω. Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία μέχρι να καθαρίσουν τελείως τα μάτια σας».

Το σημαντικότερο πράγμα που πρέπει να αποφύγετε είναι να τρίψετε την περιοχή διότι αφενός θα μουτζουρωθείτε και αφετέρου θα ερεθίσετε τα μάτια σας.

Επιμέλεια: Άννα Καντζηλιέρη

http://www.gynaikamagazine.gr/Article/5608/pws-na-afairesete-eykola-thn-adiabrohh-maskara

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *