Σελεμπ-συμμαθητές στο Εθνικό!

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 13 Δεκεμβρίου 2012

20121213-143510.jpg

Ακόμη μία φωτογραφία-ντοκουμέντο από τη Δραματική σχολή του Εθνικού θεάτρου με 20χρονους ηθοποιούς, που οι περισσότεροι έχουν σημαντική πορεία ως σήμερα. Ας δούμε, λοιπόν, τους συμμαθητές .Στην πάνω σειρά από ..
αριστερά προς τα δεξιά οι : ANTPIA PAΠTH, ΛHΔA MATΣAΓΓOY, ΣMAPAΓΔA KAPYΔH (!), BIKY BOΛIΩTH, XAPA AΠOΣTOΛATOY, ΔEΣΠOINA KOYPTH, ΘEA XPIΣTOΔOYΛIΔOY, ANNA MAΣXA, XPIΣTINA ΠAΠAMIXOY. Kαι κάτω οι αρρένες (εξ αριστερών): BAΣIΛHΣ ΨYXOΓIOΠOYΛOΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ, AΛEΞANΔPOΣ ΛOΓOΘETHΣ, THΛEMAXOΣ KPEBAIKAΣ, NIKOΣ MIXAΛOΠOYΛOΣ. Πολλά μαζεμένα ταλέντα, σε ένα μόνο έτος, δε νομίζετε; (Δείτε τον Αλέξανδρο Λογοθέτη, μοναδικό ΡΑΦΑΕΛΛΕ στο ”ΑΧ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ και την Σμαράγδα Καρύδη – η Σίρλει Μακ Λέιν της γενιάς μας- με τον Κ. Μαρκουλάκη στο ”ΣΙΚΑΓΟ” για να το διαπιστώσετε κι εσείς. Σμαράγδα, φιλιά στον Γιάννη σου!)

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΕΝΑ ΣΧΟΛΙ0

  1. betty

    2012/12/14 στις 21:26

    Τα φυντανάκια!

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *