ΣΚΑΙ Πόπη!

Από την/τον Christina Politi | 28 Σεπτεμβρίου 2012

20120928-111514.jpg

H ΠΟΠΗ ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ με την εκπομπή της ”ΤΩΡΑ” στον ΣΚΑ’Ι’, μας δείχνει την αλήθεια της καθημερινότητας πάντα με φιλικό χαμόγελο. Η ίδια θα ήθελε να ταξιδεύει συνεχώς, γυμνάζεται, μαγειρεύει Ιταλική κουζίνα, φοβάται τις σύριγγες και ..
δε νιώθει άνετα όταν δίνει συνεντεύξεις. Επίσης, είναι υψοφοβική, αλλά το παλεύει. Αυτά δήλωνε το 2008, ίσως να έχει αλλάξει συνήθειες…Η δική μας συνήθεια να την βλέπουμε κάθε πρωί, δεν έχει αλλάξει…
Υγ: Εννοείται πως είναι και η έφηβη του προηγούμενου quiz!

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

3 ΣΧΟΛΙΑ

 1. mari

  2012/09/28 στις 23:08

  σ’αυτή τη τρελή καθημερινότητα που Σκά-ει γίνεται της Πόπης.το να βάζεις χαμόγελο είναι κατόρθωμα με τέτοια θέματα!ΤΩΡΑ πως γίνεται η ψυχή της το ξέρει.

 2. betty

  2012/09/29 στις 1:34

  Καλά, είδα τη φωτογραφία της και έπαθα! Από τότε, πολύ ωραίο κορίτσι! Θετικός άνθρωπος, απ’ αυτούς που θα θέλαν όλες για φίλη.

 3. flashdanced

  2012/09/29 στις 3:45

  Πολύ όμορφη, ενημερωμένη, πάντα χαμογελαστή και… υπομονετική!! Αλησμόνητη θα μου μείνει η συνέντευξή της στον ποιητή Χριστιανόπουλο και η ευγένεια με την οποία αντιμετώπισε τα… πυρά του!

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *