Σοκολατί, το χρώμα που μ΄αρέσει πιο πολύ… στον άντρα!

Από την/τον Νίκος Μουρατίδης | 16 Σεπτεμβρίου 2018

2 Robert-Christopher-Riley-

Κατά καιρούς, κάποιοι – όχι πολλοί – αφροαμερικανοί ηθοποιοί έκαναν καριέρα στο Hollywood, αλλά στις μέρες μας έχουν πολλαπλασιαστεί. Όπως έχουν πολλαπλασιαστεί και οι γυναίκες σινεφίλ και τηλεθεάτριες που γουστάρουν τη «μαύρη» σοκολάτα. Έτσι αποφάσισα να μαζέψω τους 5 ηθοποιούς – που ο καθένας για τους λόγους του- γίνονται ανάρπαστοι.

23 Idris-Elba-

Idris Elba:  Πρώτος και καλύτερος ο Άγγλος Idris Elba που γεννήθηκε στις 6 Σεπτεμβρίου 1972 και έγινε γνωστός και ως μουσικός αλλά κυρίως από τους ρόλους του στις τηλεοπτικές σειρές The Wire και Luther. Επίσης από τότε που έπαιξε τον Nelson Mandela στην βιογραφική ταινία MandelaLong Walk to Freedom (2013). Μπορεί να γεννήθηκε στο Λονδίνο, οι γονείς του όμως κατάγονται από την Sierra LeoneTo 1988 άφησε το σχολείο και χάρη της υποτροφίας Princes Trust των 1.500 λιρών κέρδισε μια θέση στο National Youth Music Theatre. Έχει παίξει στο θέατρο, στην τηλεόραση, στο σινεμά και έχει βρεθεί αρκετές φορές υποψήφιος.

Δείτε και τους υπόλοιπους στο https://bit.ly/2wDgS6W

1 robertriley-

Νίκος Μουρατίδης

Νίκος Μουρατίδης

Ο Νίκος Μουρατίδης γεννήθηκε στην Νίκαια του Πειραιά. Σπούδασε κινηματογράφο στη σχολή Σταυράκου, αλλά ασχολήθηκε με τη μουσική, είτε εργαζόμενος σε εταιρίες δίσκων, είτε στο ραδιόφωνο είτε δημοσιογραφικά. Έχει γράψει διάφορα σενάρια για τηλεοπτικές εκπομπές, όπως το Μάνα είναι μόνο μία, το Αθήνα –Θεσσαλονίκη και το Παππούδες εν δράσει [βραβείο καλύτερου σεναρίου 2001] κ.α. Έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικά μουσικά talent show και έχει εκδώσει 6 βιβλία. Τον τελευταίο χρόνο τον διαβάζουμε στο www.nikosonline.gr Για περισσότερα στο: www.nikosmouratidis.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *