ΣουβLucky Party Στη Θεσσαλονίκη

Από την/τον Vasilis Papavasiliou | 30 Μαρτίου 2014

N-8970

Με διάθεση ζαμανφού και σερσελαφάμ, δύο άντρες τρία μέτρα κοτζάμ, ήρθαν στο Regency Casino Thessaloniki και έκαναν το μεγάλο μπαμ με ένα τρελό πάρτι που θα μείνει σε όλους αξέχαστο! Έχοντας στις αποσκευές τους την επιτυχία του φετινού χειμώνα «Madame», ο Πάνος Μουζουράκης και ο Παντελής Αμπαζής μας προσέφεραν ένα μουσικοθεατρικό live αναντάμ παπαντάμ με κορυφαίες και ξένες επιτυχίες, σε ένα κατάμεστο Θέατρο Βεργίνα που διαμορφώθηκε ειδικά ώστε να υποστηρίξει τη συναυλία.

N-8449

Το κοινό είχε επίσης πρόσβαση σε απεριόριστα σουβλάκια από το μπουφέ που στήθηκε στο μεσαίο διάζωμα του Θεάτρου, μετατρέποντας τη βραδιά στο απόλυτο σουβLUCKY party!

Οι 2 χαρισματικοί καλλιτέχνες, συντροφιά με τη μπάντα τους, είχαν εκρηκτικό κέφι παρασύροντας τους θεατές σε ένα σχεδόν τρίωρο (!) θέαμα γεμάτο απίθανη μουσική, αγαπημένα τραγούδια, ισοπεδωτική πρόζα και απεριόριστο φαγητό!

N-8653

 

Vasilis Papavasiliou

Vasilis Papavasiliou

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, την οποία δεν αποχωρίζομαι ποτέ. Αγαπώ με πάθος το θέατρο (γι'αυτό θα μπορούσα να γίνω ηθοποιός ή σκηνοθέτης) καθώς επίσης και τον κινηματογράφο. Εκτιμώ την ευγένεια, την ειλικρίνεια και τους καλούς τρόπους συμπεριφοράς στους ανθρώπους και με ενοχλεί το ψέμα, η αχαριστία, η αγνωμοσύνη και το ''δήθεν'' στις κοινωνικές συναναστροφές. Κάποτε έκανα εύκολα φιλίες, αλλά μετά από πολλές απογοητεύσεις, τις επιλέγω με περισσότερη αυστηρότητα.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *