Στο Κάιρο με τη mat. fashion

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 27 Δεκεμβρίου 2019

6

Η mat. fashion ταξίδεψε μαζί με μία δημοσιογραφική ομάδα από λάτρεις της μόδας στο Κάιρο, επισφραγίζοντας τη δυναμική εξαγωγική δραστηριότητα της εταιρείας στην πρωτεύουσα της Αιγύπτου. Στα πλαίσια του ταξιδιού, η ομάδα των mat fashionistas επισκέφτηκε το Maison 69, το κορυφαίο concept store στην high-end περιοχή του Ζαμάλεκ. Το Maison 69 φιλοξενεί στους καλαίσθητους χώρους του, που είναι διαμορφωμένοι σαν δωμάτια ενός άψογα εξοπλισμένου σπιτιού, το πρώτο shop in a shop της mat. της εταιρείας στη Β. Αφρική. Η Αίγυπτος αποτελεί μόνο μία από τις 48 χώρες όπου ταξιδεύουν τα ρούχα της mat. σε επτά σημεία πώλησης, όμως η εταιρεία που εδώ και τρεις δεκαετίες καταρρίπτει τα στερεότυπα στο χώρο της μόδας δε σταματά εκεί, καθώς σχεδιάζει περαιτέρω δυναμική εξάπλωση στην αραβική αγορά.

3

Έτσι, η mat. fashion αποχαιρέτησε με τον καλύτερο τρόπο μία δημιουργική δεκαετία γεμάτη από νέες εμπειρίες και εξωστρέφεια, ενώ ετοιμάζεται να υποδεχτεί το 2020 με ακόμα περισσότερες διεθνείς επιτυχίες και ευχάριστες εκπλήξεις για το body positivity.

5

Xριστίνα Πολίτη

1

Κώστας Σπυρόπουλος, Γιώργος Ντάβλας, Γιώργος Καλογεράκης

2Γιώργος Ντάβλας, Χριστίνα Πολίτη

4Γωγώ Αυγερινοπούλου

7

Φαίη Μπέη

8Μαίρη Αυγερινοπούλου

9Το Maison 69 φιλοξενεί στους καλαίσθητους χώρους του, το πρώτο shop in a shop της mat.

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *