Στο Limani Mε Τον Τάκη

Από την/τον Yiannis KlainMain | 23 Σεπτεμβρίου 2013

DSC_0255

Στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε την Κυριακή ο Τάκης Ζαχαράτος, κλείνοντας έτσι την περιοδεία με την κωμωδία του Αριστοφάνη  «ΣΦΗΚΕΣ», η οποία με μεγάλη επιτυχία έκανε όλο το καλοκαίρι το γύρω της Ελλάδας.

flyer
Μετά το τέλος της παράστασης που έγινε στο Θέατρο Κήπου, ο Τάκης δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει την βόλτα του στην νυχτερινή ζωή της Θεσσαλονίκης την οποία και λατρεύει! Κεφάτος και με πολύ καλή διάθεση βρέθηκε στο LIMANI του Αντώνη Κανάκη, το οποίο επιλέγει κάθε φορά όταν βρίσκεται στην πόλη μας.

DSC_0256
Εμείς εδώ στο Cosmopoliti δηλώνουμε fans του Τάκη, είτε βρίσκεται στην Αθήνα με την Χριστίνα Πολίτη στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Jeremy Irons, είτε για clubbing στην Θεσσαλονίκη.

DSC_0244

Yiannis KlainMain

Yiannis KlainMain

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Γερμανία και τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην Θεσσαλονίκη. Πρώην DJ αφού η αγάπη του για την μουσική είναι τόσο μεγάλη όσο και η συλλογή του από βινύλια. Κολλημένος με την δεκαετία των 80’s και δηλώνει αθεράπευτα άρρωστος με τους DURAN DURAN για τους οποίους έχει ιδρύσει το ελληνικό διαδικτυακό fan-club (www.duranduran.gr).

Από το 2001 μέχρι σήμερα είναι διαχειριστής του www.klainmain.gr το οποίο υπήρξε ένα από τα πρώτα χιουμοριστικά e-magazine στην χώρα μας. Όπως όλοι οι τοξότες είναι αισιόδοξος και βλέπει το ποτήρι πάντα μισογεμάτο. Έχει σπουδάσει οικονομικές επιστήμες και τον ελεύθερό του χρόνο ασχολείται με την μουσική, ροκ-συναυλίες, ταξίδια και τον κινηματογράφο. Αγαπημένο του βιβλίο: «Ο μικρός πρίγκιπας».

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *