Στο Petit Paris μαθαίνουμε γαλλικά παίζοντας!

Από την/τον Christina Politi | 30 Νοεμβρίου 2019

1b (1)

Στο Petit Paris εστιάζουμε στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων των παιδιών μέσα από το παιχνίδι. Σε αυτό το πλαίσιο προτρέπουμε τα παιδιά να εξασκηθούν στη συνεργασία, στην ομαδικότητα και στην υπευθυνότητα. Ενθαρρύνουμε την επιθυμία τους για δημιουργία και θέτουμε τις βάσεις ώστε να σκέφτονται και να διδάσκονται μέσα από κάθε δραστηριότητα.

1 (1)

Με τη βοήθεια έμπειρων Γαλλίδων δασκάλων, όλο το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την ανάγκη των παιδιών να παίζουν, να δημιουργούν, να πειραματίζονται και να ανακαλύπτουν.

Ήδη από την ηλικία των τριών ετών, το παιδί μαθαίνει να εξοικειώνεται με μια καινούργια γλώσσα, μέσω του παιχνιδιού, του τραγουδιού ή της ζωγραφικής. Η δημιουργικότητα και η εφευρετικότητα του προγράμματος απευθύνονται άμεσα στην παιδική φαντασία και έχουν σαν σκοπό να μετατρέψουν το μάθημα σε παιχνίδι!

5 (1)

PetitParis
Petit Paris – Άνω Γλυφάδα

Διεύθυνση: Ηφαίστου 43 και Γούναρη 227, Γλυφάδα
Τηλέφωνο: 694 264 6588
4 (1)
2 (1)
Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *