Συγχαρητήρια δήλωση του Δημάρχου Μυκόνου για την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλήματος Κυκλάδων

Από την/τον Christina Politi | 29 Μαρτίου 2017

1-1

Συγχαρητήρια δήλωση του Δημάρχου Μυκόνου για την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλήματος Κυκλάδων από την ομάδα εφήβων του ΑΟ Μυκόνου: Η κατάκτηση του πρωταθλήματος Κυκλάδων από την ομάδα μπάσκετ εφήβων του ΑΟ Μυκόνου, μας γεμίζει περηφάνεια και μας δημιουργεί ελπίδες για το μέλλον. Εκφράζω ολόψυχα τα θερμότερα συγχαρητήρια μου στους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και την διοίκηση για την μεγάλη αυτή διάκριση.

Η εμφάνιση σας στον τελικό του πρωταθλήματος ήταν επιβλητική και δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης. Η δική σας επιτυχία αναδεικνύει περαιτέρω την ανάγκη για αναβάθμιση των υποδομών που δεκαετίες τώρα έχουν εγκαταλειφτεί και θέλω να ξέρετε, ότι θα σταθούμε αρωγοί προς αυτήν την κατεύθυνση. Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω, πως ολοκληρώνονται όλες οι απαραίτητες τεχνικές μελέτες προκειμένου να αποκτήσετε το δικό σας σπίτι και δεσμεύομαι προσωπικά, πως εντός του έτους θα προκηρυχτεί ο διεθνής διαγωνισμός για την αποπεράτωση του κλειστού γυμναστηρίου, ένα πάγιο, δίκαιο και διαχρονικό αίτημα των κατοίκων της Μυκόνου.

Πολλά συγχαρητήρια και πάντα επιτυχίες.

 

ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *