Συλλεκτικό: Ο καλλονός Αριστοτέλης Αποσκίτης στα ΄80ς!

Από την/τον Christina Politi | 11 Φεβρουαρίου 2019

thumbnail

O Aριστότελης -για τους φίλους του Τέλης- Αποσκίτης, έφυγε πριν λίγες μέρες από τη ζωή σκορπίζοντας τη θλίψη στην οικογένεια, στους φίλους και τους συναδέλφους του. Ο Τέλης στην εφηβεία του ήταν από τα ωραιότερα αγόρια της Αθήνας. Γόνος καλής οικογενείας, γιος μεγαλογιατρού, και περιζήτητος γαμπρός, έμενε στην Εκάλη και έμοιαζε λόγω της απίθανης κορμοστασιάς του με  αρχαίο Έλληνα θεό.

Στη δεκαετία του ΄80, ο καλλονός Τέλης περνούσε τα καλοκαίρια του στη Μύκονο και προκαλούσε το θαυμασμό όλων στο πέρασμά του.  Από εκείνες τις ωραίες εποχές στα Ματογιάννια είναι η συλλεκτική φωτογραφία πάνω,  με τον Αριστοτέλη Αποσκίτη στη μέση και μαζί του μεταξύ άλλων είναι ο Κωνσταντίνος Κανανιάς, ο Άγγελος Δρούλιας, η Αντιγόνη Αμανίτου και η Ελένη Βουρλούμη.

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *