Συνάντηση πριν τη συναυλία του ΜΑΝΑ στο Παλλάς

Από την/τον Christina Politi | 19 Οκτωβρίου 2019

;1

Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη συναυλία του ΜΑΝΑ στο Παλλάς στις 29 Οκτωβρίου ξεκίνησε! Την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου , οι συντελεστές της συναυλίας Ευανθία Ρεμπούτσικα μαζί με τους Νατάσα Θεοδωρίδου και Γιώργο Περρή ( η Ελλη Πασπαλά απουσίαζε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων) επισκέφθηκαν το Σπίτι του ΜΑΝΑ, όπου και ξεναγήθηκαν ενώ έκαναν και δηλώσεις για την κοινή προσπάθεια τους για τον ιερό αυτό σκοπό.

thumbnail (1)

Ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός ΜΑΝΑ παρουσιάζει την καταξιωμένη συνθέτη-μουσικό Ευανθία Ρεμπούτσικα σε ένα μουσικό ταξίδι που περιλαμβάνει σημαντικούς σταθμούς από την μακρόχρονη πορεία της στο ελληνικό πεντάγραμμο, σε μια μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Παλλάς την Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν εξ’ ολοκλήρου για τους σκοπούς του Οργανισμού.

IMG_7288

Προσκαλώντας τους θεατές σε ένα ονειρικό ταξίδι από αγαπημένες μελωδίες που ξυπνούν ήχους από την Ανατολή, η ταλαντούχα μουσικός θα πλημμυρίσει το επιβλητικό θέατρο με μουσικές από τη μακρόχρονη και επιτυχημένη πορεία της. Μαζί της επί σκηνής, οι σπουδαίοι καλλιτέχνες Νατάσα Θεοδωρίδου, Έλλη Πασπαλά και Γιώργος Περρής.

DSC_5395

Ο Οκτώβριος έχει καθιερωθεί ως Μήνας Πρόληψης και Ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού και σε αυτό το πλαίσιο ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός ΜΑΝΑ , ο οποίος προσφέρει πλήθος υπηρεσιών σε γυναίκες με καρκίνο του μαστού και κάθε μορφής γυναικολογικό καρκίνο, διοργανώνει αυτή την ξεχωριστή μουσική παράσταση,  με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού για την ασθένεια αλλά και τους τρόπους αντιμετώπισης της.

«Η Ευανθία Ρεμπούτσικα κοντά στο ΜΑΝΑ»

Θέατρο ΠΑΛΛΑΣ: Τρίτη 29 Οκτωβρίου, 21:00

Προπώληση :  viva.gr https://www.viva.gr/tickets/music/theatro-pallas/i-evanthia-rempoutsika-konta-sto-mana/       και στα εκδοτήρια του Θεάτρου ΠΑΛΛΑΣ

Τιμές εισιτηρίων : 15-100 €

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *