Ταξιδεύοντας στο Μύλο των Ξωτικών με τον Χρήστο Νέζο

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 21 Δεκεμβρίου 2017

DSC_0126

Ο Χρήστος Νέζος μας ταξιδεύει στο μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας, το Μύλο των Ξωτικών, το Σάββατο  23  Δεκεμβρίου 2017 στις 15.00 στο MEGA, με την αγαπημένη τραγουδίστρια Μελίνα Ασλανίδου.

DSC_0136

Στο μαγικό Μύλο των Ξωτικών ταξίδεψαν ο Χρήστος και η Μελίνα με  το Πολικό express και περιπλανήθηκαν στο παραμυθένιο πάρκο. Εκεί τους υποδέχεται η Φιλαρμονική του Δήμου Τρικκαίων με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Επισκέπτονται τον Άη Βασίλη, όπου η Μελίνα Ασλανίδου εξιστορεί τις παιδικές της ιστορίες και στέλνει το γράμμα της μέσα στο πιο εντυπωσιακό ταχυδρομείο, σε αυθεντικά βαγόνια τραίνου.

DSC_0262

Η εκπομπή ολοκληρώνεται με ένα μοναδικό live μέσα στις παλιές εγκαταστάσεις του Μύλου Ματσόπουλου, όπου η Μελίνα μας ταξιδεύει με τις επιτυχίες της και κάνει ένα αφιέρωμα στους Τρικαλινούς ερμηνευτές Τσιτσάνη, Μητροπάνο αλλά και πολλούς άλλους.

DSC_0226

«Ταξιδεύοντας στο Μύλο των Ξωτικών με την Μελίνα Ασλανίδου» το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017 στις 15.00, με τον Χρήστο Νέζο στο MEGA.

DSC_0268

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *