Ταύρος: Δώσ’ μου κι άλλο!

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 25 Απριλίου 2019

taurus-1

«Δώσε μου και άλλο». Αυτή είναι η πιο κοινή φράση που χρησιμοποιεί το ζώδιο του Ταύρου, γνωστό για το πείσμα του. Αλλά θα έπρεπε να είναι για την αποφασιστικότητά του. Εξάλλου, ο Ταύρος έχει ανάγκη την επιτυχία, καθώς η άνεση και η ευτυχία του εξαρτάται από το αν περιτριγυρίζεται από τα καλύτερα πράγματα στη ζωή. Παρά την ακραία του φύση, το ζώδιο του ταύρου είναι πρακτικό, σταθερό και λογικό –η ζωή έχει να κάνει με το όμορφο φαγητό, το καταπληκτικό σεξ και τα υλικά αγαθά. Δεν πρόκειται ποτέ  να πάρει ρίσκα που βάζουν σε κίνδυνο αυτά τα πράγματα. Αν κάποιος προσπαθήσει να του τα απομακρύνει, τότε  θυμώνει και ξεκινά την επίθεση!

Ο πεισματάρης Ταύρος δεν τα παρατά ποτέ και πάντα υπερασπίζεται τα εδάφη του –ακόμα και αν αυτά που πιστεύει είναι λάθος! Ο γήινος ταυρος ταιριάζει περισσότερο με τα ευαίσθητα υδάτινα ζωδια του Καρκίνου και των Ιχθύων.Ο πεισματάρης Ταύρος δεν ταιριάζει με Δίδυμο, Υδροχόο, Κριό και Λέων.

zodiac-taurus-bull-tattoo-design-for-men

Πείσμα, πρακτικότητα, φόβος της αλλαγής, άνεση, υψηλή ποιότητα, υπομονή, απλότητα, ευαισθησία, είναι τα χαρακτηριστικά του Ταύρου.

Τι συμβαίνει όμως στον ερωτικό τομέα; Ο Ταύρος είναι σταθερό, πρακτικό ζώδιο και μπορεί να χρειαστεί αρκετό καιρό, μέχρι να αναγνωρίσει και το πιο ξεκάθαρο σεξουαλικό σήμα από το αντίθετο φύλο.

Η προσέγγιση στο σεξ των ανθρώπων που είναι Ταύροι, είναι απλή: για αυτούς είναι μια βασική ορμή που την απολαμβάνουν στην ώρα της, αλλά δεν της αποδίδουν συνταρακτική σημασία. Την αγάπη την προσεγγίζουν με ρεαλισμό και επομένως πολύ σπάνια τους συνεπαίρνει το πάθος. Στην κατάλληλη ώρα ενδίδουν στις σεξουαλικές απολαύσεις, παρ’ όλο που μια σχέση μόνιμη μπορεί να κάνει τη σεξουαλική τους ζωή ρουτίνα. Και ενώ είναι καλοί στην ερμηνεία της σωματικής γλώσσας του συντρόφου τους, μερικές φορές δεν αντιλαμβάνονται μια πιο ευαίσθητη έκφραση των συναισθημάτων του.

tau1

Από τα πιο σημαντικά πράγματα για τους Ταύρους είναι η σταθερή οικογενειακή ζωή και σε περίπτωση που η ευτυχία τους απειληθεί με οποιοδήποτε τρόπο από κάποιον ανταγωνιστή, μπορεί να γίνουν πολύ ζηλιάρηδες. Μια δραστήρια σεξουαλική ζωή είναι μάλλον μέρος ενός σταθερού δεσμού, παρά μιας στιγμής αχαλίνωτου πάθους. Όταν όμως είναι δυστυχισμένοι στο γάμο τους, τότε ίσως προτιμήσουν να βρουν την ικανοποίηση σε μια διακριτική σχέση που θα φροντίσει για τις σεξουαλικές τους ανάγκες, αντί να διαλύσουν την οικογένειά τους και να καταστρέψουν την ασφάλειά τους.

Ο Ταύρος είναι το πιο αισθησιακό ζωδιο. Και τα δυο φύλα έλκονται από τους καλοντυμένους, παρφουμαρισμένους και όμορφους ανθρώπους. Η ιδανική κρεβατοκάμαρα για έναν Ταύρο θα έχει ένα πελώριο κρεβάτι και σατέν σεντόνια, με room service για να μπορεί να ικανοποιεί την όρεξή του

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *