Τα αδέλφια Farrell: Ο gay και ο straight

Από την/τον Νίκος Μουρατίδης | 31 Ιουλίου 2019

NEW YORK - APRIL 1: (U.S. TABS OUT) Actor Colin Farrell (R) and his brother Eamonn appear on MTV's Total Request Live April 1, 2003 at the MTV Times Square Studios in New York City. (Photo by Scott Gries/Getty Images)

Είχε συγκινήσει όλο τον κόσμο γράφοντας για τον gay αδερφό του καλώντας τους Ιρλανδούς να ψηφίσουν υπέρ του γάμου ομόφυλων ζευγαριών. Ο Colin Farrell χωρίς να φοβηθεί την δημόσια εικόνα του, τάχτηκε υπέρ του γάμου των gay ζευγαριών, ορμώμενος από την απεριόριστη αγάπη που έχει για τον μεγάλο του gay αδελφό.

COVER

Με μια τρυφερή και συγκινητική επιστολή που δημοσιεύτηκε στην Sunday World, ο Κόλιν Φάρελ εξομολογήθηκε την ιστορία του gay αδερφού του, καλώντας τους Ιρλανδούς να ψηφίσουν υπέρ της νομιμοποίησης του γάμου ομόφυλων ζευγαριών. Στην επιστολή διηγήθηκε ότι ήταν γύρω στα 12 όταν ανακάλυψε με έκπληξη και περιέργεια ότι ο αδερφός του δεν είχε τις ίδιες σεξουαλικές αναζητήσεις με τα άλλα παιδιά της ηλικίας τους. «Ένιωσα περιέργεια γιατί ήταν διαφορετικό από ό,τι ήξερα μέχρι τότε. Δεν μου φάνηκε όμως αφύσικο. Απλώς ήξερα ότι στον αδερφό μου αρέσουν τα αγόρια. Και επαναλαμβάνω, δεν μου φάνηκε αφύσικο».

«Ο αδερφός μου Ιμον» συνεχίζει στο γράμμα του «δεν διάλεξε να είναι ομοφυλόφιλος. Διάλεξε να φορά eyeliner στο σχολείο, κι αυτό οδήγησε στο να δέχεται καθημερινό βασανιστικό bullying στα χέρια των συμμαθητών του. Ήταν όμως πάντα περήφανος για τον εαυτό του. Ακόμα κι όταν οι υπόλοιποι τον περιγελούσαν, χρησιμοποιούσε την ακεραιότητα και την αξιοπρέπειά του ως όπλο απέναντι στη σκληρότητά τους.

Δεν ξέρω πού είναι σήμερα αυτά τα παιδιά που…

Η συνέχεια εδώ…. https://www.nikosonline.gr/%cf%84%ce%b1-%ce%b1%ce%b4%ce%ad%ce%bb%cf%86%ce%b9%ce%b1-farrell-%ce%bf-gay-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-straight/

Νίκος Μουρατίδης

Νίκος Μουρατίδης

Ο Νίκος Μουρατίδης γεννήθηκε στην Νίκαια του Πειραιά. Σπούδασε κινηματογράφο στη σχολή Σταυράκου, αλλά ασχολήθηκε με τη μουσική, είτε εργαζόμενος σε εταιρίες δίσκων, είτε στο ραδιόφωνο είτε δημοσιογραφικά. Έχει γράψει διάφορα σενάρια για τηλεοπτικές εκπομπές, όπως το Μάνα είναι μόνο μία, το Αθήνα –Θεσσαλονίκη και το Παππούδες εν δράσει [βραβείο καλύτερου σεναρίου 2001] κ.α. Έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικά μουσικά talent show και έχει εκδώσει 6 βιβλία. Τον τελευταίο χρόνο τον διαβάζουμε στο www.nikosonline.gr Για περισσότερα στο: www.nikosmouratidis.gr

2 ΣΧΟΛΙΑ

 1. betty

  2019/07/31 στις 12:41

  Συγκινητική ιστορία…

 2. ανώνυμη

  2019/08/02 στις 13:00

  υπάρχουν στρειτ αντρες??

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *