Τα λαμπερά εγκαίνια του Funky Buddha στην Κηφισιά

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 6 Απριλίου 2016

egainia

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιηθήκαν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος Funky Buddha στην Κηφισιά. Ο διευθυντής marketing και επικοινωνίας της Funky Buddha, Βασίλης Gutmacher υποδέχτηκε τους καλεσμένους του από τον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό κόσμο στο νέο εντυπωσιακό χώρο και τους ξενάγησε σε αυτό. Η Funky Buddha λειτουργεί ήδη ένα δίκτυο δεκαεπτά σημείων πώλησης σε Ελλάδα και Κύπρο ενώ το δυναμικό πλάνο ανάπτυξης της εταιρείας προβλέπει τη διεύρυνση του δικτύου των καταστημάτων σε 30 έως το τέλους του έτους. Η εταιρεία προσφέρει ρούχα αντρικά και γυναικεία δυναμικά, χαρούμενα, εκφραστικά, με προσεγμένες ποιότητες και λεπτομέρειες, μα πάνω από όλα άνετα.

fb_36

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν fashion show από τη νέα συλλογή πίνοντας δροσερά αναψυκτικά Λουξ και μπύρα Desperados. Τα μαλλιά και το make up των μοντέλων επιμελήθηκε η ομάδα Freddy Make up Stage. Τέλος, ενημερώθηκαν για τις δυνατότητες του καινούριου μοντέλου της Yamaha, Tricity.

fb_35

Πολλοί ήταν οι επώνυμοι που παρευρέθηκαν στα λαμπερά εγκαίνια μεταξύ αυτών οι: Τατιάνα Στεφανίδου, Νίκος Ευαγγελάτος, Μπέττυ Μαγγίρα, Δημήτρης Μάζης,  Ελένη Πετρουλάκη, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Παναγιώτης Μπουγιούρης, Τζένη Μπότση, Γιώργος Νανούρης, Λένα Παπαληγούρα, Βάσω Κολλιδά, Δήμητρα Κωστάκη, Σάββας Πούμπουρας, Ελένη Βαϊτσου, Κατερίνα Γερονικολού, Κατερίνα Τσαβάλου, Στέλιος Κρητικός, Μιχάλης Τσαουσόπουλος, Ρένος Ρώτας, Γιάννης Σπαλιάρας, Στέλιος Νιάκαρης, Λάουρα Νάργες, Αριστοτέλης Μπολοβίνος, Μελέτης Ηλίας, Γιώργος Βουβάκης και πολλοί ακόμα.

fb_01
Βασίλης Gutmacher – Τατιάνα Στεφανίδου – Μιχάλης Τσαουσόπουλος
fb_03
Γιάννης Τσιμιτσέλης
fb_05
Παναγιώτης Μπουγιούρης
fb_06
Νίκος Ευαγγελάτος – Γιάννης Καζανίδης
fb_10
Ρένος Ρώτας – Τζένη Μπότση
fb_11
Κατερίνα Γερονικολού – Βασίλης Gutmacher
fb_12
Ελένη Βαϊτσου
fb_13
Στέλιος Κρητικός – Κάτια Παπαδοπούλου – Γιώργος Πράσινος

fb_14
Σοφία Τσουκάλη – Σάββας Πούμπουρας
fb_15

Κατερίνα Τσαβάλου

fb_16
Γιάννης Σπαλιάρας – Στέλιος Νιάκαρης
fb_17
Μελέτης Ηλίας – Γιώργος Πράσινος – Μανώλης Μπλέτας
fb_18
Ρένος Ρώτας
fb_19
Αριστοτέλης Μπολοβίνος
fb_20
Λάουρα Νάργες
fb_21
Ρένος Ρώτας – Γιώργος Βουβάκης
fb_25
Θωμάς Ντούμας – Γιάννης Τσιμιτσέλης – Γιάννης Καζανίδης
fb_27
Μπέττυ Μαγγίρα – Δημήτρης Μάζης
fb_29
Γιάννης Σπαλιάρας – Βασίλης Gutmacher – Στέλιος Νιάκαρης
fb_30
Βασίλης Gutmacher – Ελένη Πετρουλάκη
fb_31
Κατερίνα Τσαβάλου

fb_33
Σοφία Χαρμαντά – Μανώλης Μπλέτας
fb_34
Αλέξανδρος Ντιβάνης – Παναγιώτης Αποστολόπουλος

fb_37

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *