Τα Easter Eggs των Zeus+Δione

Από την/τον Christina Politi | 18 Απριλίου 2019

257461
  Η Ζeus+Δione όπως κάθε χρόνο σχεδίασε και παρουσίασε μια μοναδική συλλογή Πασχαλινών αυγών -κοσμημάτων ενώνοντας το design με τη μόδα , δημιουργώντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε  στο GB Corner Store, στο ξενοδοχείο Grande Bretagne. Πλήθος κόσμου είχε τη δυνατότητα να αποκτήσει τη νέα συλλογή Εαster Eggs 2019 και συνομιλήσει με τις co-founders της Z+Δ. Πηγή έμπνευσης της συλλογής είναι η ΄Ανοιξη, η ομορφιά της ζωής και το κάλλος της φύσης υπό το πρίσμα της αισιοδοξίας και ευδιαθεσίας. Τα χρώματα αυτής της εποχής ζωντανεύουν την έκφραση καθώς η Άνοιξη κρύβει μέσα της κάτι δελεαστικό, κάτι πρωτόγνωρο, ενα μοναδικό τελετουργικό για τη μάνα Γη, τη Φύση και τα κάλλη της. Η νέα αυτή συλλογή αποτελείται από χειροποίητες δημιουργίες με ημιπολύτιμους λίθους, ιδιαίτερου design άρρηκτα συνδεδεμένου με τη φιλοσοφία της Zeus+Δione, από επιχρυσωμένο μπρούντζο.
257448
Μαρέβα Μητσοτάκη, Ιλεάνα Μακρή
257446
Χριστίνα Παπαθανασίου, Μιμίκα Κολοτούρα, Αθανασία Μαρινάκη
257462

Την συλλογή Πασχαλινών αυγών της Zeus+Dione μπορείτε να την βρείτε στα κατασήματα λιανικής • Zeus+Dione, Πλουτάρχου 21, Κολωνάκι • GB Corner Store, Hotel Grande Bretagne, Σύνταγμα Kαι online, στο eshop της Zeus+Dione • www.zeusndione.com

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *