Τελευταίες εμφανίσεις στην Ιερά Οδό

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 11 Μαρτίου 2019

1X8A2303 (Large)

Με πολύ μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου συνεχίζονται μέχρι και το Σάββατο 16 Μαρτίου οι εμφανίσεις στην Ιερά Οδό με τον Βασίλη Καρρά, τον Χρήστο Μενιδιάτη, τον Χρήστο Χολίδη, την Ειρήνη Παπαδοπούλου και τον Bo!

1X8A2204 (Large)

Σε μια  μια… άκρως μουσική υπόθεση για τη νυχτερινή Αθήνα, με πολύ κέφι, χορό, ζωντάνια και πολλές μουσικές επιτυχίες ξεσηκώνει ο Βασίλης Καρράς τους φανατικούς θαυμαστές και θαμώνες τους. Μαζί του ο Χρήστος Μενιδιάτης με την γνήσια λαϊκή φωνή του δίνει το έναυσμα για πολύ χορό, ο Χρήστος Χολίδης μοιράζει από την πίστα τραγούδια και διασκέδαση, ενώ το σχήμα συμπληρώνει η μοναδική γυναικεία παρουσία της Ειρήνης Παπαδοπούλου που κλέβει από την πρώτη στιγμή τις εντυπώσεις καθώς και ο BO που φέρνει έναν μοντέρνο αέρα στην Ιερά Οδό.

1X8A2269 (Large)

Ένα δυνατό πρόγραμμα – εγγύηση επιτυχίας και διασκέδασης γεμάτο με τα ομορφότερα τραγούδια, ανεβάζει το θερμόμετρο της διασκέδασης στα ύψη όπου καλλιτέχνες και κοινό γίνονται μια παρέα με μοναδικές στιγμές απόλυτου κεφιού αποζημιώνοντας το κοινό με το παραπάνω που δεν σταματάει στιγμή να τραγουδάει μαζί τους!

1X8A1953 (Large)

Το δυνατότερο σχήμα της σεζόν όπου καταχειροκροτήθηκε όσο κανένα άλλο γεμίζοντας ασφυκτικά την Ιερά Οδό κερδίζοντας το στοίχημα της νυχτερινής διασκέδασης στον καλύτερο προορισμό με την καλύτερη παρέα!

1X8A2059 (Large)

Άκρως λαϊκά … στην Ιερά Οδό
Σάββατο 9 Μαρτίου, Σάββατο 16 Μαρτίου

1X8A1813 (Large)

ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ

Ιερά Οδός 18-20

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210-3428272

1X8A1650 (Large)

https://www.facebook.com/IeraOdosofficial/?fref=ts

ΑΡΧΙΚΗ

1X8A2178 (Large)

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *