Τεστ: Τι Έχει Μεγαλύτερη Αξία Στη Ζωή Σου;

Από την/τον Γιώτα Νάτσιου | 2 Ιανουαρίου 2015
Προηγούμενη σελίδα1 από 2Επόμενη σελίδα

56399982_0ee4164568_o

Ποιο έχει μεγαλύτερη σημασία στη ζωή σου, η καριέρα, η οικογένεια, οι φίλοι, τα λεφτά ή μήπως το σεξ; Κάνε το τεστ και δες την αποκάλυψη στο αποτέλεσμα!

Σκεφτείτε ότι βρίσκεστε  στο σπίτι και ταυτόχρονα συμβαίνουν 5 πράγματα: Το μωρό αρχίζει να κλαίει, κάποιος σε καλεί στο τηλέφωνο ενώ ταυτόχρονα χτυπά το κουδούνι της πόρτας. Σαν να μην έφταναν αυτά μόλις άρχισαν να πέφτουν οι πρώτες ψιχάλες βροχής κι εσύ έχεις τα ρούχα απλωμένα στο μπαλκόνι ενώ παράλληλα συνειδητοποιείς πως ξέχασες ανοιχτή τη βρύση στην κουζίνα και τα νερά ξεχειλίζουν από το νεροχύτη. Είσαι πελαγωμένη και δεν ξέρεις τι να πρωτοκάνεις αλλά ασυνείδητα αρχίζεις να διευθετείς ένα – ένα τα ζητήματα.

* Θα πας στο μωρό που σου έχει σπάσει τα αυτιά με την τσιρίδα του;

Η βρύση που ξεχειλίζει ή το μωρό σου; Ποιό μπορεί να περιμένει;

* Θα απαντήσεις στο τηλέφωνο που δεν σταματά να χτυπά;

* Θα ανοίξεις την πόρτα για να δεις ποιος είναι;

* Θα μαζέψεις τα ρούχα που αρχίζουν να βρέχονται ή μήπως…

* Θα κλείσεις την βρύση πριν η κουζίνα σου μετατραπεί σε λίμνη;

Κάνε το τεστ

Ποιο από όλα τα παραπάνω είναι σημαντικότερο και με ποια σειρά πρέπει να τα κάνεις ώστε να τα διευθετήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο;
Βήμα 1ο: Γράψε σε ένα χαρτί με σειρά προτεραιότητας τις κινήσεις σου από την πρώτη μέχρι την τελευταία ως εξής:
1η ……, 2η……, 3η ….., 4η ….., 5η….

Βήμα 2ο: Πήγαινε στην επόμενη σελίδα για να δεις τα αποτελέσματα!

Προηγούμενη σελίδα1 από 2Επόμενη σελίδα
Γιώτα Νάτσιου

Γιώτα Νάτσιου

Είμαι η Γιώτα Νάτσιου και γράφω με το ένστικτο (δεν είναι νέα μορφή γραφής, είναι το γνωστό). Το πρώτο μου βιβλίο «Το Μαγικό μέρος των διαφορών», μυθιστόρημα φαντασίας, κυκλοφόρησε το 2008 από τις εκδόσεις Μοντέρνοι καιροί. Με αφοσίωση εξερευνώ τον κόσμο, τους ανθρώπους, τον εαυτό μου, το σύμπαν, την ενέργεια και τα μυστήρια που μας περιβάλλουν. Στη ζωή μου κανένας κύκλος δεν μοιάζει με τον προηγούμενο. Μ’ αρέσει να ανατρέπω τον εαυτό μου γιατί βαριέμαι την επανάληψη -Υδροχόος, τι περιμένεις;- και τον επινοώ κάθε φορά με διάφορες αφορμές που με βγάζουν απ’ το λήθαργο. Αυτή τη φορά θα με ανατρέψω απ’ το COSMOPOLITI που είναι γόνιμο έδαφος για ανατροπές!

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *