Τεστ: Tο φρούτο αποκαλύπτει το χαρακτήρα σου

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 8 Ιουλίου 2019

300812195247_7011

Πώς τα φρούτα σχετίζονται με χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σου; Ένα τεστ που μπορεί να μοιάζει με φρουτοσαλάτα, αλλά θα σου αποκαλύψει πολλά πράγματα για τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα επαγγελματικά, την στάση σου απέναντι στον έρωτα και τη ζωή. Φαντάσου απλά πως έχεις μπροστά σου μια πιατέλα με διάφορα φρούτα από τα παρακάτω:

Πορτοκάλι, Μήλο, Μπανάνα, Κεράσι, Μαύρα σταφύλια, Καρύδα, Ανανάς, Παπάγια, Μάνγκο, Ροδάκινο, Αχλάδι.

Ποιο φρούτο από τη λίστα θα διάλεγες πρώτο;

fruit salad

Για να δούμε τι σημαίνει το φρούτο που διάλεξες:

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Έχεις ιώβεια υπομονή και θέληση. Σου αρέσει να κάνεις τα πράγματα ήρεμα και αργά, αλλά απόλυτα διεξοδικά και χωρίς να αισθάνεσαι κούραση από τη σκληρή δουλειά. Συνήθως είσαι ντροπαλός, αλλά παράλληλα αξιόπιστος και άτομο εμπιστοσύνης σαν φίλος. Έχεις μια ιδιαίτερη αισθητική και επιλέγεις τους συντρόφους σου μετά από πολλή σκέψη. Αγαπάς με την καρδιά σου και δεν είσαι τύπος που θα ενδώσει σε μια απλή περιπετειούλα. Φροντίζεις να αποφεύγεις τις διενέξεις με κάθε κόστος.

ΜΗΛΟ

Άτομο εκκεντρικό, παρορμητικό και ανοιχτό που συχνά όμως παρουσιάζει εκρήξεις. Μπορεί να μην είσαι ο ορισμός του οργανωτικού τύπου, όμως μπορείς να γίνεις  ως επικεφαλής μιας ομάδας, κάνοντας τα πράγματα να κινηθούν προς τη σωστή κατεύθυνση. Αναλαμβάνεις άμεσα δράση κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Λατρεύεις τα ταξίδια υπερβολικά. Ξεχυλίζεις γοητεία όταν βρίσκεσαι με το σύντροφό σου. Είσαι ενθουσιώδης με τη ζωή κάτι για το οποίο δύσκολα μπορεί κάποιος να σε ανταγωνιστεί.

ΜΠΑΝΑΝΑ

Είσαι άτομο ευαίσθητο, αγαπητό, και ζεστό με τη συμπάθεια να ανήκει στη φύση σου. Συχνά σου λείπει η αυτοπεποίθηση και είσαι αρκετά ντροπαλός εκ φύσεως. Οι άνθρωποι τείνουν να εκμεταλλεύονται το γλυκό σου ταμπεραμέντο, πράγμα που σε κάνει ευάλωτο. Λατρεύεις το σύντροφό σου με κάθε τρόπο, τόσο για το μυαλό, όσο και για την εξωτερική του εμφάνιση. Χάρη σε όλα αυτά που συνθέτουν το χαρακτήρα σου, η σχέση σου χαρακτηρίζεται από αρμονία.

ΚΑΡΥΔΑ

Σοβαρός, πολύ φιλοσοφημένος και διορατικλος. Σου αρέσει να κοινωνικοποιήσε, όμως μοιάζεις ιδιαίτερα επιλεκτικός στην επιλογή της παρέας σου. Είσαι άτομο ξεροκέφαλο, αλλά όχι απαραίτητα και ασυμβίβαστο. Πάντα σε εγρήγορση, φροντίζεις να πάιρνεις τη σωστή θέση σε κάθε περιστατικό, ειδικά όταν αυτό αφορά στη δουλειά. Έχεις ανάγκη από  σύντροφο με μυαλό, αφού μπορεί το πάθος να είναι σημαντικό, αλλά δεν σημαίνει και τα πάντα για εσένα.

ΑΝΑΝΑΣ

Παίρνεις αποφάσεις στο λεπτό και τις κάνεις πράξη σε κλάσματα δευτερολέπτου. Είσαι από τους πιο γενναίους, όταν πρόκειται να αποφασίσεις να αλλάξεις καριέρα, αν αυτό είναι προς ώφελός σου. Έχεις εξαιρετικές οργανωτικές ικανότητες και δεν πτοείσαι από το φόρτο της εργασίας σου, όσο βαρύς κι αν είναι. Συνήθως έχεις εμπιστοσύνη στις ικανότητές σου, είσαι ειλικρινής και τίμιος στις συναλλαγές σου με άλλους. Αν και δεν κάνεις εύκολα φιλίες, όταν αισθανθείς άνετα, οι φιλίες σου έχουν διάρκεια ζωής. Σπάνια κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση για μια σχέση. Έτσι το ταίρι σου, θαμπώνεται μεν από τα δεκάδες προτερήματά σου, αισθάνεται όμως λίγο ενοχλημένος από την αδυναμία σου να δείξεις στοργή.

ΠΑΠΑΓΙΑ

Είσαι πραγματικά ατρόμητος και πιάνεσαι από κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται στη ζωή σου. Σκέφτεσαι αρκετά κάθε σου βήμα. Έχεις ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμος που μαζί με την γενναιόδωρη ιδιοσυγκρασία σου σε κατατάσσει στους αγαπητούς ανθρώπους. Σε ό, τι αφορά την επαγγελματική σου ζωή, πασχίζεις για ό, τι κάνεις και ξέρεις να βρίσκεσαι στη σωστή θέση, την κατάλληλη στιγμή. Απολαμβάνεις τη γνωριμία με νέα πρόσωπα και να ανακαλύπτεις νέα μέρη. Εκείνο που ελκύει τους εκπροσώπους του αντίθετου φύλλου είναι το χιούμορ σου. Είναι απλά ακαταμάχητα γοητευτικό.

ΜΑΝΓΚΟ

Έχεις πολύ καλά στερεωμένες ιδέες για τη ζωή, απο τις οποίες θα παρεκκλίνεις πολύ δύσκολα, όσο και αν προσπαθούν οι γύρω σου να σε πείσουν. Οι ιδέες σου είναι αυτό που λέμε ριζοσπαστικές και υπάρχουν πράγματα που λατρεύεις και για τα οποία θα σκότωνες, αλλά και άλλα που μισείς και θα εξαφάνιζες χωρίς δεύτερη σκέψη αν σου δινόταν η ευκαιρία. Τρελαίνεσαι να κάνεις πράγματα που αποτελούν διανοητική πρόκληση. Γίνεσαι δεκτικός, στοργικός και φιλόξενος σε τέτοιο βαθμό που εξισώνεις την όποια σου εμμονή και επιμονή σε όλα τα άλλα επίπεδα

ΚΕΡΑΣΙ

Αν το κεράσι είναι το αγαπημένο σου φρούτο, τότε η ζωή δεν ήταν πάντα γλυκιά μαζί σου. Συχνά αντιμετωπίζεις μεταπτώσεις στη διάθεσή σου, ειδικά στα επαγγελματικά. Πολύ συχνά συνειδητοποιείς πως παίρνεις  λίγα χρήματα, αντί για τον πακτωλό που θα σου άξιζε. Έχεις πολύ γόνιμη φαντασία και συχνά ασχολείσαι με δημιουργικά πράγματα. Είσαι πολύ ειλικρινής και πιστός σύντροφος, αλλά δεν σου είναι εύκολο να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Το σπίτι σου το προσωπικό σου καταφύγιο, ενώ δεν σου αρέσει τίποτα περισσότερο από στιγμές περιστοιχισμένος από κοντινούς σου ανθρώπους και αγαπημένα πρόσωπα.

ΜΑΥΡΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ

Άτομο ευγενικό γενικά, αλλά με απότομες μεταπτώσεις της ψυχραιμίας σου. Όσο γρήγορα όμως φουντώνεις, τόσο αστραπιαία ηρεμείς και πάλι. Είσαι λάτρης του ωραίου, σε κάθε του έκφανση. Είσαι πολύ δημοφιλής εξαιτίας του ζεστού και εξωστρεφή χαρακτήρα σου. Ο σύντροφός σου πρέπει να μοιράζεται μαζί σου την ίδια θέρμη για τη ζωή και έτσι θα απολαμβάνει όλα όσα μπορείς να του προσφέρεις.

ΡΟΔΑΚΙΝΟ

Απολαμβάνεις τους χυμούς της ζωής… είναι ο φιλικός, ευθύς και ανοιχτός χαρακτήρας σου που προσθέτει πόντους στη γοητεία σου. Συγχωρείς και ξεχνά πολύ εύκολα, ενώ ιεραρχείς τη φιλία πολύ ψηλά στη λίστα με τις αρχές σου. Είσαι φιλόδοξος και ανεξάρτητος πράγμα που σημαίνει πως παίρνεις αυτό που θέλεις. Αποτελείς υπόδειγμα συντρόφου, παθιασμένος, αλλά παράλληλα ειλικρινής και πιστός στην αγάπη σου. Δεν θέλεις όμως να επιδεικνύεις όλη αυτή τη φλόγα για το ταίρι σου δημόσια

ΑΧΛΑΔΙ

Ό, τι βάλεις στο μυαλό σου θα το καταφέρεις, αλλά συχνά δεν παρουσιάζεις σταθερότητα και δυσκολεύεις να ολοκληρώσεις κάτι που ξεκίνησες με αστείρευτο ενθουσιασμό. Πρέπει να γνωρίζεις ποιο θα είναι το αποτέλεσμα των προσπαθειών σου από την αρχή. Απολαμβάνεις τις συζητήσεις και τις ανταλλαγές απόψεων. Δεν κουράζεσαι ποτέ, είσαι πάντα μέσα σε όλα και έτοιμος για νέες περιπέτειες. Αν και γρήγορα δένεσαι σε φιλικό επίπεδο με κάποιον, το να διατηρήσεις μια σχέση δεν μοιάζει και πολύ εύκολο.

newego_LARGE_t_1101_54178083

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *