Τιμητικό βραβείο στον υπέροχο Robert De Niro

Από την/τον Νίκος Μουρατίδης | 24 Ιανουαρίου 2020

90f952978a716730c42ea867f0a05914

Τα βραβεία SAGA (Screen Actors Guild Awards), απονέμονται κάθε χρόνο από το σωματείο των ηθοποιών στις ΗΠΑ, στους επαγγελματίες που διακρίθηκαν μέσα στην χρονιά. Φέτος και πάλι η απονομή ήταν υπέρλαμπρη, διαφορετική, με ουσία και συγκίνηση. Κορυφαία στιγμή όταν ανέβηκε ο Robert De Niro να παραλάβει το μεγάλο τιμητικό βραβείο.

23623234-7906873-Bob_and_Leo_Before_presenting_Robert_De_Niro_with_the_SAG_Life_A-m-98_1579507403584

Όταν ο Leonardo Di Caprio ανήγγειλε το όνομα του, όλη η αίθουσα σηκώθηκε όρθια και χειροκροτούσε ασταμάτητα. Και ήταν όλοι οι μεγάλοι εκεί. Παλιοί και νέοι. Από την Meryl Streep και τον Adam Driver, μέχρι τον Brad Pitt και τον Tom Hanks (που έκλαιγε κανονικά). Από τον Clint Eastwood και τον Joaquin Phoenix, μέχρι την Glenn Close και τον Mahershala Ali…. Και ξέρετε πως όταν σε βραβεύουν οι συνάδελφοι σου, είναι ακόμα μεγαλύτερη τιμή.

de-niro-lawsuits

Εγώ είμαι πολύ υπέρ των βραβείων. Μ΄ αρέσει να παρακολουθώ ανθρώπους – απ΄ όλους τους χώρους – να τιμώνται και να βραβεύονται για κάτι που κατάφεραν. Το να τους επιβραβεύεις σημαίνει πως αναγνωρίζεις το έργο τους, και επιπλέον δίνεις και ένα κίνητρο στους επόμενους, να βάλουν στόχους, να καλυτερεύσουν και να κερδίσουν κι΄ εκείνοι. Δυστυχώς όμως γεννήθηκα σε μια χώρα που κανείς δεν τιμά κανέναν και κανείς δεν βραβεύει κανένα. Και αν μια στο τόσο, γίνει κάτι, περνάει στα ψιλά….

Ο Robert De Niro ανάμεσα σε όσα υπέροχα είπε ήταν και…

Η συνέχεια – με video – εδώ…. https://bit.ly/2TLLAHs

Νίκος Μουρατίδης

Νίκος Μουρατίδης

Ο Νίκος Μουρατίδης γεννήθηκε στην Νίκαια του Πειραιά. Σπούδασε κινηματογράφο στη σχολή Σταυράκου, αλλά ασχολήθηκε με τη μουσική, είτε εργαζόμενος σε εταιρίες δίσκων, είτε στο ραδιόφωνο είτε δημοσιογραφικά. Έχει γράψει διάφορα σενάρια για τηλεοπτικές εκπομπές, όπως το Μάνα είναι μόνο μία, το Αθήνα –Θεσσαλονίκη και το Παππούδες εν δράσει [βραβείο καλύτερου σεναρίου 2001] κ.α. Έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικά μουσικά talent show και έχει εκδώσει 6 βιβλία. Τον τελευταίο χρόνο τον διαβάζουμε στο www.nikosonline.gr Για περισσότερα στο: www.nikosmouratidis.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *