Τι έψαξαν οι Έλληνες στο Google το 2019

Από την/τον Νίκος Μουρατίδης | 31 Δεκεμβρίου 2019

holidays-1576503290

Μέσα σε μια χρονιά που ήταν όλα στραβά κι΄ ανάποδα, σε μια χρονιά που η κλιματική αλλαγή, οι διεφθαρμένες κυβερνήσεις, οι φυσικές καταστροφές, οι έντονες διαμαρτυρίες των λαών απασχόλησαν όλο τον πλανήτη, στην Ελλάδα ο κόσμος ακόμα ασχολείται με την τηλεόραση, την Eurovision, το Power of Love κτλ.

Μπορεί στην Ελλάδα να πραγματοποιήθηκαν 3 εκλογικές αναμετρήσεις το 2019, ωστόσο οι Έλληνες φαίνεται πως έψαξαν περισσότερες φορές μέσα από την Google την… Eurovision!

EUROVISIONNUEVOLOGOESTRELLA2019

Τα στοιχεία που θα διαβάσετε δίνει κάθε χρόνο στη δημοσιότητα η Google, και μέσω του Year in Search 2019 προκύπτει τι αναζήτησαν οι Έλληνες περισσότερο τη φετινή χρονιά. Εδώ θα δούμε τρεις κατηγορίες…

  • Τι έψαξαν οι Έλληνες στο Google το 2019
  • Ποιους διάσημους έψαξαν
  • Ποιες τηλεοπτικές εκπομπές

Υπάρχουν κι΄ άλλες υποκατηγορίες αλλά δεν συνεχίζω γιατί ήδη μου έχει ανέβει η πίεση. Ε, τι να πω πια! Είναι απογοητευτικό να βλέπεις πως οι συμπατριώτες σου αναζήτησαν – έψαξαν δηλαδή στην Google – «τι είναι το κουλί», από το Master Chef, ή αναζήτησαν πως θα φτιάξουν γαριδομακαρονάδα, φανουρόπιτα και γιουβαρλάκια! Έλεος!

Είναι απογοητευτικό να διαπιστώνεις πως οι Έλληνες εξακολουθούν να «σαπίζουν» μπροστά στην τηλεόραση…

Δείτε αναλυτικά -να φρίξετε- εδώ  https://bit.ly/2MJYX6z

Νίκος Μουρατίδης

Νίκος Μουρατίδης

Ο Νίκος Μουρατίδης γεννήθηκε στην Νίκαια του Πειραιά. Σπούδασε κινηματογράφο στη σχολή Σταυράκου, αλλά ασχολήθηκε με τη μουσική, είτε εργαζόμενος σε εταιρίες δίσκων, είτε στο ραδιόφωνο είτε δημοσιογραφικά. Έχει γράψει διάφορα σενάρια για τηλεοπτικές εκπομπές, όπως το Μάνα είναι μόνο μία, το Αθήνα –Θεσσαλονίκη και το Παππούδες εν δράσει [βραβείο καλύτερου σεναρίου 2001] κ.α. Έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικά μουσικά talent show και έχει εκδώσει 6 βιβλία. Τον τελευταίο χρόνο τον διαβάζουμε στο www.nikosonline.gr Για περισσότερα στο: www.nikosmouratidis.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *