Τι σοκάρει την Μαρία Ναυπλιώτου;

Από την/τον Christina Politi | 22 Ιουνίου 2018

Cover girl στο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού ΓΥΝΑΙΚΑ, κι ενώ ετοιμάζεται για την Επίδαυρο στην “Ηλέκτρα” του Εθνικού Θεάτρου, η πιο ωραία Ελληνίδα ηθοποιός εξηγεί γιατί άργησε να συνειδητοποιήσει πόσο γοητευτική είναι και πώς αντιμετωπίζει το πέρασμα του χρόνου.

JULY_COVER-42_web

 

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Χριστίνα Πολίτη, αναφέρεται μεταξύ άλλων στο πώς αντιμετωπίζει το πέρασμα του χρόνου και τη φθορά που συνεπάγεται. «Οι αλλαγές υπάρχουν, τις βλέπω, και θα έρθουν κι άλλες, πολύ πιο εμφανείς», παραδέχεται. «Στην αρχή της δεκαετίας των 40 –που είναι η ωραιότερη ηλικία μιας γυναίκας και καλό είναι να το λέμε– και στη διάρκειά της, πολλές φορές αναμετρήθηκα με αυτά τα κομμάτια, τις ρυτίδες, τη χαλάρωση, τον χρόνο που περνάει. Όμως εγώ, επειδή είμαι πιο ήσυχη, αισθάνομαι και πιο όμορφη. Αυτό που επιθυμώ είναι να μεγαλώσω με αξιοπρέπεια».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο τεύχος του περιοδικού ΓΥΝΑΙΚΑ που κυκλοφορεί στις 24 Ιουνίου με την Καθημερινή της Κυριακής

Φωτογραφίες: Χρήστος Θεολόγου

Επιμέλεια μόδας: Σίσσυ Σουβατζόγλου

Μake up & Hair: Δήμητρα Αλτάνη (D-Tales)

Συνεργασία styling: Ελένη Πρέντζα

 

Στο εξώφυλλο: Φόρεμα Μ Missoni, Linea Imports. Σκουλαρίκια, Zolotas.

 

Δείτε εδώ το instafeed του gynaikamagazine.gr

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *