Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο δίπλα στον ανθρωπιστικό φορέα «Καρδιές για Όλους»

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 8 Ιανουαρίου 2020

268610

 

Σε μία συγκινητική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο campus Αμαρουσίου του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου Μητροπολιτικό – ΑΚΜΗ Καλλιόπη Ροδοπούλου παρέδωσε επιταγή ύψους €11.455 στον ιδρυτή του ανθρωπιστικού φορέα «Coeurs pour Tous Hellas – Καρδιές για Όλους», καρδιοχειρουργό Καθηγητή  Αυξέντιο Καλαγκό.

Ο φορέας συστάθηκε το 2015 για τα παιδιά της Ελλάδας με συγγενή καρδιοπάθεια ως έμπρακτη δέσμευση και προσφορά στην ελληνική κοινωνία και τους μικρούς ασθενείς των οικονομικά αδύναμων οικογενειών. Στο πλαίσιο της κεντρικής διαφημιστικής καμπάνιας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου είχε εξαγγελθεί ότι μέρος των διδάκτρων από τις εγγραφές των νέων φοιτητών για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 θα διατεθεί για την ενίσχυση του φορέα.

Η ενέργεια εντάσσεται στο Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Μητροπολιτικού Κολλεγίου «Από Καρδιάς», το οποίο συνάδει με την ευρύτερη φιλοσοφία του Κολλεγίου στοχεύοντας στην έμπρακτη και πολλαπλή υποστήριξη της κοινωνίας μέσα από σειρά δράσεων.

268609

Αυξέντιος Καλαγκός, Καλλιόπη Ροδοπούλου, Λούση Θεοδωροπούλου, Nataliya Shatelen, Κωνσταντίνος Ροδόπουλος

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *