Το νέο Lipfinity Velvet Matte Lipstick της Max Factor

Από την/τον Christina Politi | 4 Δεκεμβρίου 2018
image003
Η Max Factor παρουσιάζει το νέο Lipfinity Velvet Matte Lipstick. Το ενυδατικό, αδιάβροχο και σταθερό κραγιόν με τα πολλαπλά οφέλη, που διαρκεί έως και 24 ώρες. Το ματ χρώμα του προσαρμόζεται στις ανάγκες σας, χαρίζοντας στα χείλη σας έντονο αποτέλεσμα που διαρκεί.  
Παράλληλα, η ειδικά σχεδιασμένη σύνθεση του, με εκχυλίσματα καρύδας με μαλακτικές ιδιότητες, παρέχει μέγιστη ενυδάτωση.
Χάρη στη σύνθεσή του, το νέο Lipfinity Velvet Matte Lipstick,  στεγνώνει άμεσα προσφέροντας έντονο χρώμα και πλούσιο ματ φινίρισμα που διαρκεί, ανανεώνοντας τη διάθεσή σας στη διάρκεια μιας κουραστικής ημέρας. 
Επιλέξτε ανάμεσα σε 12 αποχρώσεις που έχουν δημιουργηθεί από την ομάδα των makeup artists της Max Factor, για να δημιουργήσετε το εντυπωσιακό look της επιλογής σας. 
Το Lipfinity Velvet Matte Lipstick συνδυάζεται άψογα με το  νέο Miracle Prep Lip Scrub & Moisture. Το Miracle Prep Lip Scrub & Moisture προσφέρει διπλό όφελος: απολέπιση και ενυδάτωση στα χείλη, ώστε αυτά να αποτελέσουν έναν υγιή και ισορροπημένο καμβά που θα δεχθεί και θα αναδείξει το χρώμα του κραγιόν, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Δείτε περισσότερα εδώ Max Factor Lipfinity Velvet Matte Lips
Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *