Το σχολείο του μέλλοντος ξεκινάει το Σεπτέμβριο στη Θεσσαλονίκη!

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 14 Μαρτίου 2019

auli_Fotor

Το Σχολείο του Μέλλοντος, είναι εδώ! Το Big Bang School δημιουργήθηκε ως μια βασική ανάγκη για το ποια θα έπρεπε να είναι η εκπαίδευση του μέλλοντος. Πώς θα έπρεπε να προετοιμάζει ένα σχολείο τον πολίτη, 20 χρόνια μπροστά από σήμερα, σε ένα μέλλον το οποίο λόγω της εκθετικής τεχνολογικής ανάπτυξης, αλλάζει συνεχώς με ταχύτατους ρυθμούς.

Το Big Bang School, ήρθε για να επαναπροσδιορίσει τον τρόπο που σκεφτόμαστε την εκπαίδευση, βάζοντας τον μαθητή στο κέντρο της εκπαιδευτικής διαδικασίας, δημιουργώντας ένα διεπιστημονικό  περιβάλλον έρευνας και δημιουργίας, όπου οι τέχνες, η κίνηση και η ακαδημαϊκή γνώση, συνδυάζονται με δεξιότητες ζωής, απαραίτητες για την πορεία του ανθρώπου. Φωτορεαλιστικό, από τις εγκαταστάσεις του Ιδιωτικού Εκπαιδευτηρίου   Α’/θμιας Εκπαίδευσης, Big Bang School, το οποίο θα ανοίξει τις πόρτες του τον Σεπτέμβριο του 2019 στην περιοχή Λακκώματος.

view05_ph_pp 2_Fotor

*Το Big Bang School, δημιουργήθηκε από το Σχολειό της Φύσης. Ιδρυτές του, η Ελισάβετ Γεωργιάδου, ιδρύτρια του Σχολειού της Φύσης, βρεφονηπιακού σταθμού στον Τρίλοφο, Θεσσαλονίκης, αναγνωρισμένο πανελλαδικά για τις καινοτόμες μεθόδους του και από τον Άγγελο Πατσιά, ενός επίσης ευρέως αναγνωρισμένου δασκάλου, για το έργο που επιτέλεσε με την ομάδα του, στο δημόσιο Δημοτικό Σχολείο του Φουρφουρά Ρεθύμνης.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν

Πληροφορίες

ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ
2ο χλμ Τριλόφου – Επανωμής
Τ.Θ. 1827, 57500 Επανωμή
Τηλ.: 23920 64370
Fax: 23920 64909
Κιν.: 6973 744967

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΕΝΑ ΣΧΟΛΙ0

  1. betty

    2019/03/14 στις 11:40

    Το μακέτο είναι ωραίο…!

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *