Το ωραιότερo fashion gala στην Καστοριά

Από την/τον Vasilis Papavasiliou | 17 Μαΐου 2017

10

Το ωραιότερο gala όλων των εποχών σύμφωνα με τις απόψεις των εμπόρων πραγματοποιήθηκε στην Καστοριά στα πλαίσια της 42ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας. Το Gala για πρώτη φορά διεξήχθη στην εξωτερική πλατεία «ΝΤΟΛΤΣΟΣ» στο ιστορικό κέντρο της Καστοριάς με κεντρική παρουσιάστρια την Σταματίνα Τσιμτσιλή. Στο gala συμμετείχαν 15 γουνοποιοί από την Καστοριά και παρουσίασαν 8 μοναδικά κομμάτια ο καθένας. Με την παρουσία τους τίμησαν το gala ο Λάκης Γαβαλάς και η Βάνα Μπάρμπα, ενώ την βραδιά έκλεισαν η Νίνα Λοτσάρη με τη συνοδεία του Ωδείου Βορείου Ελλάδος. Διοργάνωση, Δημόσιες σχέσεις ανέλαβε η εταιρεία PR BIZZ υπό τη διεύθυνση της Νάνσυ Υφαντίδου.

2 (2)

1 (2)

 

3

Σταματίνα Τσιμτσιλή

4

Νίνα Λοτσάρη

5

Γιάννης Κορεντσίδης (Πρόεδρος Συνδέσμου γουνοποιών Καστοριάς), Βάνα Μπάρμπα, Ιορδάνης και Μαρία Μιχαηλίδη

6

Λάκης Γαβαλάς

7

Μαρία Τσάνκ, Χρύσα Αυταρά

8 (2)

Ελεωνόρα Παπαδοπούλου, Μαίρη Παπαδοπούλου, Ηλέκτρα Ρίζου

9

Λάκης Γαβαλάς, Ιωάννης Κορεντσίδης,  Σμαρόπουλος Σιδέρης

11

Σταματίνα Τσιμτσιλή, Ιωάννης Κορεντσίδης Πρόεδρος Συνδέσμου γουνοποιών Καστοριάς), Νάνσυ Υφαντίδου της διοργανώτριας PR BIZZ

 

Vasilis Papavasiliou

Vasilis Papavasiliou

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, την οποία δεν αποχωρίζομαι ποτέ. Αγαπώ με πάθος το θέατρο (γι'αυτό θα μπορούσα να γίνω ηθοποιός ή σκηνοθέτης) καθώς επίσης και τον κινηματογράφο. Εκτιμώ την ευγένεια, την ειλικρίνεια και τους καλούς τρόπους συμπεριφοράς στους ανθρώπους και με ενοχλεί το ψέμα, η αχαριστία, η αγνωμοσύνη και το ''δήθεν'' στις κοινωνικές συναναστροφές. Κάποτε έκανα εύκολα φιλίες, αλλά μετά από πολλές απογοητεύσεις, τις επιλέγω με περισσότερη αυστηρότητα.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *