Το ViRtuality ήρθε στο The Mall Athens

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 23 Απριλίου 2019

VIRTUALITY 3

Ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Μίλτος Καμπουρίδης, ιδρυτές του ομίλου Enthoosia που δραστηριοποιείται στον τομέα της βιωματικής ψυχαγωγίας, μετά από τη μεγάλη επιτυχία του Museum of Illusions Athens, δημιουργούν στην Αθήνα έναν καινούριο πόλο ψυχαγωγίας με άξονες την εικονική πραγματικότητα και τη σύγχρονη τεχνολογία.

VIRTUALITY 5

Το ViRtuality βρίσκεται στην κεντρική είσοδο του The Mall Athens, στο επίπεδο 2 σε ένα χώρο συνολικής επιφάνειας 160 τ.μ και προσφέρει στους επισκέπτες του τη δυνατότητα να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία εικονικής πραγματικότητας, να ταξιδέψουν, να πετάξουν, να βιώσουν εικονικές (virtual) ψευδαισθήσεις και να δημιουργήσουν τις δικές τους αναμνήσεις. Αποτελεί έναν πραγματικά μοναδικό και καινοτόμο προορισμό για νέες εμπειρίες και ψυχαγωγία με τους φίλους και την οικογένεια.

VIRTUALITY 2

Οι επισκέπτες θα συναντήσουν το HURRICANE, ό,τι καλύτερο διατίθεται σήμερα στον τομέα της εικονικής πραγματικότητας, καθώς συνδυάζει την τεχνολογία VR με το συναρπαστικό συναίσθημα μιας διαδρομής με Roller Coaster. Συνθέτοντας υψηλές τεχνολογίες αιχμής στο μηχανισμό κίνησης και το σχεδιασμό των γραφικών, το HURRICANE προσφέρει μια συναρπαστική VR εμπειρία χωρίς όρια και με δυνατότητα περιστροφής 360 μοιρών.

VIRTUALITY 1

Στο ViRtuality οι επισκέπτες θα βρουν ακόμη το VIDEO FLIP, μια ιδιαίτερα διασκεδαστική εμπειρία που «ζωντανεύει» τις εικόνες με τη μορφή ενός βιβλίου. Επιλέγοντας ανάμεσα σε διαφορετικά backgrounds και με τον ανάλογο «εξοπλισμό» οι συμμετέχοντες μόνοι ή με την παρέα τους, δημιουργούν ένα βίντεο που μετατρέπεται σε φωτογραφίες. Οι φωτογραφίες αυτές συνθέτουν το βιβλίο που στο τέλος θα πάρουν μαζί τους για να κρατήσουν την εμπειρία αυτή ζωντανή για πάντα.

VIRTUALITY 4

Οι επισκέπτες θα ζήσουν μια μοναδική VR ταξιδιωτική εμπειρία και θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν πληροφορίες για όλα τα ταξίδια που οργανώνει το World Party Traveller, θα «ρίξουν» μια εικονική ματιά στο Museum of Illusions Athens και θα είναι οι πρώτοι που θα μάθουν και θα γνωρίσουν το AERODIUM Athens, τον πρώτο εξομοιωτή ελεύθερης πτώσης που σύντομα θα «προσγειωθεί» στην Αθήνα από την Enthoosia. Επιπλέον, θα μπορούν να αποκτήσουν προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας, gadgets και τα αυθεντικά wearables & accessories της Samsung.

Το ViRtuality είναι ανοιχτό από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 10.00 έως τις 22.00 και Κυριακή από τις 12.00 έως τις 22.00. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 6€ για το HURRICANE και 4,5€ για το VIDEO FLIP.

ViRtuality Athens Διεύθυνση: Ανδρέα Παπανδρέου 35 (Εμπορικό Κέντρο “The Mall Athens” – Επίπεδο 2) www.virtualityathens.gr Email: info@virtualityathens.gr Τηλέφωνο: 210-6109259

VIRTUALITY 8

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *