Το Whisky Live στη Θεσσαλονίκη

Από την/τον Vasilis Papavasiliou | 28 Δεκεμβρίου 2017

2

 

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε το ξενοδοχείο Μacedonia Palace για να παρακολουθήσει και να γευτεί από κοντά μοναδικά και συλλεκτικά αποστάγματα ουίσκι από όλον τον κόσμο. Η εκδήλωση Whisky live μετά από διοργανώσεις σε όλο τον κόσμο επέλεξε την Θεσσαλονίκη ως πρώτο σταθμό για την Ελλάδα σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία .Οι λάτρεις του Whisky είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν διάσημους bar tenders καθώς και να γευτούν gourmet finger food από κορυφαία εστιατόρια της Θεσσαλονίκης. Tο event  φιλοξένησε συνολικά 5 masterclasses και tasting sessions,  με κορυφαίο εισηγητή τον Rob Alanson.

3

Η διοργάνωση τελούσε υπό την αιγίδα του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Μάρκετινγκ Θεσσαλονίκης ενώ μέρος των δόθηκαν στο Ίδρυμα «Ιωάννης και Άννα Βελλίδη» για την υποστήριξη του  έργου τους.

1

Μαρία Παπαδοπούλου, Rob Alanson

 

4Μαρία Λουίζα Βούρου, Πολυξένη Καραμίχα

6

Τερέζα Κόνσολα του Whisky live, Νάνσυ Βλαστουδάκη Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων Volvo Σφακιανάκης, Νάνσυ Υφαντίδου της PR BIZZ

7

Βασίλης Ρόκκας της Harley Davidson, Γιώργος Ρίζος

8

Αναστασία Διαμαντή και Αλέξανδρος Διαμαντής

Vasilis Papavasiliou

Vasilis Papavasiliou

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, την οποία δεν αποχωρίζομαι ποτέ. Αγαπώ με πάθος το θέατρο (γι'αυτό θα μπορούσα να γίνω ηθοποιός ή σκηνοθέτης) καθώς επίσης και τον κινηματογράφο. Εκτιμώ την ευγένεια, την ειλικρίνεια και τους καλούς τρόπους συμπεριφοράς στους ανθρώπους και με ενοχλεί το ψέμα, η αχαριστία, η αγνωμοσύνη και το ''δήθεν'' στις κοινωνικές συναναστροφές. Κάποτε έκανα εύκολα φιλίες, αλλά μετά από πολλές απογοητεύσεις, τις επιλέγω με περισσότερη αυστηρότητα.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *