Φάρμα Μπράλου Ψυχικό: ο Γιάννης Κοροβέσης δημιουργεί νέο bar concept

Από την/τον Christina Politi | 6 Μαΐου 2019

_MG_0409

O διάσημος Bartender και δημιουργός του Bitterbooze Γιάννης Κοροβέσης αναλαμβάνει τη δημιουργία ενός νέου ολοκληρωμένου bar concept, στο νέο εστιατόριο της Φάρμας Μπράλου στο Ψυχικό!

Πρόκειται για την συνολική αναβάθμιση του beverage programme του εστιατορίου, που περιλαμβάνει τον εμπλουτισμό της λίστας των ποτών, την δημιουργία μιας στιβαρής λίστας από κλασικά cocktails, διάφορες δράσεις και εκδηλώσεις όπως tasting, pairings, κλπ, αλλά και μια νέα λίστα από τυριά και αλλαντικά που θα σερβίρονται από τον ίδιο μέσα από το μπαρ.

_MG_0312

Ο Γιάννης Κοροβέσης θα βρίσκεται πίσω από την μεγάλη μπάρα του εστιατορίου δημιουργώντας εξαιρετικά cocktails και επιλέγοντας ποτά που ταιριάζουν με το φαγητό και την διάθεση των καλεσμένων.

Η λίστα με τα premium ποτά ενισχύεται σημαντικά με whiskies και αποστάγματα που ταιριάζουν με την κάρτα του φαγητού του εστιατορίου.

Το εστιατόριο της Φάρμας Μπράλου στο Νέο Ψυχικό ακολουθεί την φιλοσοφία του βραβευμένου εστιατορίου της στο Κολωνάκι, που υπακούει στο motto “From Farm to Table”.

_MG_0387

Το εστιατόριο Φάρμα Μπράλου με μια ματιά

Executive Chef: Γιάννης Λιόκας

Executive Bar Manager: Γιάννης Κοροβέσης

Περιγραφή κουζίνας: Ελληνική Δημιουργική

Οικοδεσπότης: Δάμης Πειθής

Διεύθυνση: Κηφισίας 310, Νέο Ψυχικό

Ωράριο: Τρίτη – Σάββατο 17:00 – 23:00

Κυριακή: 13:00 – 19:00

Δευτέρα: Κλειστά

Κρατήσεις:   21 0671 4400

Web: https://www.farmabralou.gr/

FaceBook: www.facebook.com/pg/farmabralounorth

Hashtag: #farmabralourestaurant

 

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *