Φθινοπωρινό πάρτι από το Make-A-Wish

Από την/τον Vasilis Papavasiliou | 12 Σεπτεμβρίου 2019

DSC_1014

  Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και η διεύθυνση του The Met Hotel συνδιοργάνωσαν για 4η συνεχή χρονιά ένα αξέχαστο δροσερό, φθινοπωρινό πάρτι!

Φίλοι και υποστηρικτές του Οργανισμού παρασύρθηκαν στο χορό με τις μελωδίες του μοναδικού Ηλία Καμπακάκη, υπό το φως των αστεριών του Μακεδονικού ουρανού.

Ανάμεσα στο κοινό παρευρέθηκαν αρκετά παιδιά ευχής προηγούμενων ετών, όπως ο Παναγιώτης και η Γεωργία, οι οποίοι μοιράστηκαν τις ιστορίες των ευχών τους, ο Ανδρέας που προσέφερε την εθελοντική του εργασία, και ο Παναγιώτης, που ξεσήκωσε τους καλεσμένους με το χορό του!

Όλοι μαζί στο κατάμεστο SKYBAR του The Met Hotel αγκαλιάστηκαν, χόρεψαν, διασκέδασαν, συγκινήθηκαν και προσέφεραν με σκοπό να εκπληρωθεί η ευχή του μικρού Βασίλη, 4 ετών, να πάει στην Disneyland!

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαιτέρως το ξενοδοχείο The Met Hotel για την πολύχρονη συνεργασία και τον Ηλία Καμπακάκη, που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Οργανισμού συμμετέχοντας αφιλοκερδώς, για να δώσει μια διαφορετική χροιά στο φετινό πάρτι.

DSC_0576

Φαίη Αυλογιάρη, Κυριάκος Δημητριάδης, Εκ Των Χορηγών ΙΑΚΕΝΤΡΟ

DSC_0645

Βάγια Παναγιώτου (Υπεύθυνη Προσέλκυσης Πόρων Βορείου Ελλάδος του- Μake-A-Wish (Κάνε-Μια Ευχή Ελλάδος)), Υβέτ Κοσμετάτου (Πρόεδρος του Μake-A-Wish (Κάνε-Μια Ευχή Ελλάδος)), Λίλη Τζιλλή ( Υπεύθυνη Οικογενειών του του Μake-A-Wish (Κάνε-Μια Ευχή Ελλάδος) γραφείο Β.Ε.), Άννα Μάνογλου Συντονίστρια Ευχών του Μake-A-Wish (Κάνε-Μια Ευχή Ελλάδος) γραφείο Β.Ε.)

DSC_0654

Όλγα Δεδέογλου, Πόλυ Δεδέογλου

DSC_0689

Χαρούλα Χριστοδούλου, Σύλβια Κουμεντάκη, Λία Μπουτιούκου

DSC_0739

Υβέτ Κοσμετάτου (Πρόεδρος του Μake-A-Wish (Κάνε-Μια Ευχή Ελλάδος)) Κarl Chehab (Γενικός Διευθυντής του ξενοδοχείου The Met, εκ των χορηγών της βραδιάς), Σάντρα Σαφειρακοπούλου (Γενική Διευθύντρια του Μake-A-Wish (Κάνε-Μια Ευχή Ελλάδος)

DSC_0876

Μαρία Διαλυνά, Στίβη Σιωζοπούλου, Ντίνα Τέρτση

DSC_0885

Παντελής και Ελίνα Κωνσταντινίδη

DSC_0998

Ηλίας Καμπακάκης

Vasilis Papavasiliou

Vasilis Papavasiliou

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, την οποία δεν αποχωρίζομαι ποτέ. Αγαπώ με πάθος το θέατρο (γι'αυτό θα μπορούσα να γίνω ηθοποιός ή σκηνοθέτης) καθώς επίσης και τον κινηματογράφο. Εκτιμώ την ευγένεια, την ειλικρίνεια και τους καλούς τρόπους συμπεριφοράς στους ανθρώπους και με ενοχλεί το ψέμα, η αχαριστία, η αγνωμοσύνη και το ''δήθεν'' στις κοινωνικές συναναστροφές. Κάποτε έκανα εύκολα φιλίες, αλλά μετά από πολλές απογοητεύσεις, τις επιλέγω με περισσότερη αυστηρότητα.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *