Φιλανθρωπική συναυλία με τον Γιώργο Μαργαρίτη στο Χωριό του Άη Βασίλη @Ονειρούπολη Δράμας

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 2 Ιανουαρίου 2017

%ce%b1%cf%86%ce%af%cf%83%ce%b1-%ce%bc%ce%b1%cf%81%ce%b3%ce%b1%cf%81%ce%af%cf%84%ce%b7

Ο Γιώργος Μαργαρίτης ταξιδεύει στην Ονειρούπολη Δράμας, για να προσφέρει μία φιλανθρωπική συναυλία προκειμένου το νοσοκομείο Δράμας να προβεί σε αγορά σύγχρονων μηχανημάτων για την λειτουργία των κλινικών του. Ο Γιώργος Μαργαρίτης δέχθηκε αμέσως την πρόσκληση των διοργανωτών της Ονειρούπολης , καθώς τόσο η αγάπη του για την Δράμα όσο και η ευαισθησία του για κάθε φιλανθρωπική δράση είναι γνωστή . Η άμεση και δίχως προϋποθέσεις ανταπόκριση του ήταν τουλάχιστον συγκινητική , μέσα στη περίοδο των Χριστουγέννων.

Εξίσου σημαντική ήταν και η ακαριαία συνδρομή της παραδοσιακής αλλαντοποιίας Sary , για την οικονομική υποστήριξη της οργάνωσης.

Το επόμενο βήμα για την επίτευξη του φιλανθρωπικού σκοπού ανήκει σε όλους εμάς που με τη συνδρομή μας θα συμβάλλουμε στην αγορά μηχανημάτων για το καλό όλων μας.

Δεν υπάρχει εισιτήριο για τη συναυλία στην κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης. Αυτό καθιστά ακόμα ουσιαστικότερο τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα της εκδήλωσης , αφού η οικονομική συμμετοχή εξαρτάται απολύτως από τη φιλανθρωπική διάθεση του καθενός.

Η επιλογή αυτού του τρόπου συγκέντρωσης χρημάτων σε συναυλιακή εκδήλωση δεν είναι τυχαία . Επιθυμία και σκοπός της διοργάνωσης είναι να αποδείξουμε ότι μπορούμε να συγκεντρώσουμε χρήματα χωρίς να μας επιβάλλει κάποιος αλλά μόνο επειδή το επιθυμούμε πραγματικά να βοηθήσουμε. Αυτό αποτελεί κι ένα κοινωνικό στοίχημα για τη διοργάνωση της Ονειρούπολης. Άλλωστε, ο εξοπλισμός θα παραδοθεί στο Νοσοκομείο , όντας στη υπηρεσία όλων των πολιτών.

Τόσο στην κεντρική σκηνή όσο και σε επιλεγμένα σημεία της πόλης υπάρχουν κουμπαράδες όπου ο καθένας μπορεί να προσφέρει τη συμμετοχή του.

Φέτος, στο χωριό του Αη Βασίλη , μας δίνεται μία μεγάλη ευκαιρία να προσφέρουμε όλοι μας για όλους μας. Με τρόπο που δεν είναι αναγκαστικός αλλά επιλογή όλων μας. Αναζητήστε τους κουμπαράδες στα επιλεγμένα σημεία. Ελάτε όλοι στη συναυλία του Γιώργου Μαργαρίτη στη κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης , στις 3/1 , στις 20.00 το βράδυ.

Ελάτε να αποδείξουμε ότι η φιλανθρωπία είναι επιλογή.

Σημεία τοποθέτησης κουμπαράδων:

  • Κεντρική σκηνής Ονειρούπολης
  • Σούπερ μάρκετ Γουτζίδης, κατάστημα Λαχανόκηπων
  • Κατάστημα παιχνιδιών Toy Shop , Μπουγούδης
  • Νοσοκομείο Δράμας
  • Αλλαντικά Sary

 

Η Ονειρούπολη θα διαρκέσει μέχρι τις 8 Ιανουαρίου 2017.

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *