Φιλανθρωπικό Δείπνο Της ΕΛΕΠΑΠ

Από την/τον Christina Politi | 1 Δεκεμβρίου 2014

elepap

Η ΕΛΕΠΑΠ  πραγματοποίησε με την ευγενική φιλοξενία του εστιατορίου “THE TWENTYONE” στην Κηφισιά, φιλανθρωπικό δείπνο για τη στήριξη του έργου της. Η εκδήλωση που τίμησαν με την παρουσία τους πιστοί και αγαπητοί φίλοι του Ιδρύματος, πραγματοποιήθηκε με την πολύτιμη στήριξη των δύο μεγάλων χορηγών της βραδιάς, των Εταιριών BROOKS BROTHERS και IWC SCHAFFHAUSEN που επέλεξαν στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης τους να προσφέρουν “Βήματα Ζωής” στα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ. Η βραδιά ξεκίνησε με σαμπάνια Veuve Clicquot και έκλεισε με Strawberries & Cream από την Haagen-Dazs. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν πλούσια δώρα, όπως το εντυπωσιακό ρολόι Portofino Automatic, διαχρονικής κομψότητας με αυτόματο μηχανισμό, σε ανοξείδωτο ατσάλι, με δερμάτινο λουράκι και ένδειξη ημερομηνίας που προσφέρθηκε από την IWC SCHAFFHAUSEN. Ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς, τα ξεχωριστά αναμνηστικά δώρα της BROOKS BROTHERS για τους κυρίους και της SHISEIDO για τις κυρίες της εκδήλωσης. Η βραδιά έκλεισε με stand-up comedy από την Ελληνίδα κωμικό Κατερίνα Βρανά, που χάρισε στιγμές χαλάρωσης και γέλιου στους παρευρισκόμενους. Η Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ  Μαριάννα Μόσχου, ευχαρίστησε τους καλεσμένους και τους χορηγούς της εκδήλωσης για την ουσιαστική συμβολή τους στην ενίσχυση του πολυετούς έργου του Ιδρύματος, που στα 77 χρόνια λειτουργίας του έχει αγκαλιάσει πάνω από 1.500 παιδιά με αναπηρία. Τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν για την ενίσχυση του Προγράμματος Στήριξης Οικογενειών σε ανάγκη που εφαρμόζει η ΕΛΕΠΑΠ, σε μια προσπάθεια να στηρίξει με κάθε τρόπο τις οικογένειες των παιδιών της που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

╬ο╬σ╬ν╬θ 2

Η ΕΛΕΠΑΠ στα 77 χρόνια λειτουργίας της, με 6 Κέντρα πανελλαδικά σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χανιά, Ιωάννινα, Βόλο και Αγρίνιο και 200 άτομα εξειδικευμένο Προσωπικό, παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες, διοργανώνει, συμμετέχει , πρωτοστατεί σε ημερίδες, συνέδρια και σεμινάρια στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, εφαρμόζοντας τις πιο σύγχρονες και πρωτοποριακές επιστημονικές και θεραπευτικές μεθόδους αποκατάστασης, σ’ένα πρόγραμμα ολιστικής παρέμβασης, με διεπιστημονική ομάδα, στην υπηρεσία των παιδιών με κινητικές κυρίως αναπηρίες και αναπτυξιακές δυσκολίες, από λίγων ημερών έως και την ενηλικίωσή τους. Παράλληλα λειτουργεί: Σύγχρονο Κέντρο Ανάλυσης-Βάδισης και Κίνησης, Τηλεματικές Υπηρεσίες, Πρόγραμμα Πρώιμης Εκπαιδευτικής και Θεραπευτικής Παρέμβασης, Μονάδα Ειδικής Προσχολικής Αγωγής , από 18 μηνών έως και 6 ετών , συνδυάζοντας εκπαιδευτική και θεραπευτική παρέμβαση, πρωτοποριακό ερευνητικό Πρόγραμμα Νευροψυχολογικής Αποκατάστασης για ενήλικες ,μετά από εγκεφαλικές βλάβες σε συνεργασία με το Day Treatment Head Trauma Program του Rusk Institute of Rehabilitation Medicine, του New York School of Medicine της Νέας Υόρκης, Πρότυπη Μονάδα Νευροψυχολογικής Αποκατάστασης Παιδιών με Εγκεφαλικές Βλάβες, Πρόγραμμα Ημερήσιας Φροντίδας, καθώς και Πρόγραμμα για την Ολιστική Θεραπευτική Παρέμβαση Βρεφών, από ημερών έως και 2 ετών. Σε ετήσια βάση αγκαλιάζει πάνω από 1.500 παιδιά με αναπηρία ! Η Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ Μαριάννα Μόσχου, ευχαρίστησε όλους τους καλεσμένους για την παρουσία τους,

ÅËÅÐÁÐ / ÄÅÉÐÍÏ ×ÏÑÇÃÙÍ (ÄÔ)

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΙΣΑΡΗΣ,  ΗΡΩ ΚΟΒΑ,  ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΜΟΣΧΟΥ,  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΟΥΒΕΛΕΚΑΚΗΣ 

╬ο╬σ╬ν╬θ 3

ΕΤΑ ΠΑΓΙΔΑ ΣΑΜΑΡΑ, Rana Zein, Riad Zein

ÅËÅÐÁÐ / ÄÅÉÐÍÏ ×ÏÑÇÃÙÍ (ÄÔ)

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΨΑΛΤΗΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ  ΒΡΑΝΑ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΑΡΒΕΡΗΣ

╬ο╬σ╬ν╬θ 5

ΜΑΡΙΖΑ ΚΟΥΤΣΟΛΙΟΥΤΣΟΥ 

ÅËÅÐÁÐ / ÄÅÉÐÍÏ ×ÏÑÇÃÙÍ (ÄÔ)

ΕΛΕΝΑ ΝΤΑΒΛΑ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ, ΜΕΛΙΝΑ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ

╬ο╬σ╬ν╬θ 7

ΠΟΛΥΣ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ, ΡΟΖΜΑΡΙ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ

╬ο╬σ╬ν╬θ 8

ΖΕΤΑ ΑΝΤΣΑΚΛΗ, ΝΙΚΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ, ΝΙΝΕΤΑ ΦΙΞ , ΜΕΛΙΝΑ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ

╬ο╬σ╬ν╬θ 9

ΣΟΦΗ ΚΟΥΤΑΛΙΔΟΥ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΝΑ ΚΑΙΣΑΡΗ, ΑΡΕΤΗ ΔΑΛΑΚΟΥΡΑ

 

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *