Φιλανθρωπικό δείπνο του Lifeline Hellas

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 27 Δεκεμβρίου 2018

0525

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε για 14η συνεχή χρονιά το παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό δείπνο του υπό την αιγίδα και την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» με σκοπό τη στήριξη των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας Νεογνών των κρατικών νοσοκομείων.

Ο Πρίγκιπας Αλέξανδρος καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους. Ο Πρόεδρος του Lifeline Hellas, Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας πραγματοποίησε εκτενή αναφορά στο έργο του σωματείου και ευχαρίστησε τους χορηγούς την Roula Rouva Real Estate, την ΕΥΔΑΠ και κυρίως την κύρια χορηγό της βραδιάς κυρία Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη της AS Marine.

Τους παρευρισκομένους συγκίνησε ιδιαίτερα η  Πριγκίπισσα Αικατερίνη καθώς αναφέρθηκε στις ανάγκες που υπάρχουν και τόνισε ότι ο σκοπός, η επιτυχία και η ευτυχία της ζωής είναι η προσφορά στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Επίσης, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο γεγονός ότι έμαθε από τους γονείς της την χαρά της προσφοράς που πρέπει όλοι να επιδιώκουμε στην ζωή.

Οι παρευρισκόμενοι απήλαυσαν την υπέροχη διακόσμηση της βραδιάς που επιμελήθηκε όπως πάντα η κα ΄Εμη Τρικάρδου με την εταιρεία της Artemide και διασκέδασαν με τις μελωδίες της Αγάθης Κοσκινά. Την εκδήλωση παρουσίασαν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης. Οι συμμετέχοντες έλαβαν δώρα από την Estee Lauder, την εταιρεία Λάβδας καθώς και τα υπέροχα γούρια του Costis.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο γιος της Πριγκίπισσας Αικατερίνης David Andrews με την σύζυγό του Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews και το γιο τους Αλέξανδρο και η αδελφή της  Πριγκίπισσας Μπέττυ Ρουμελιώτη με την κόρη της Άννα Βασιλείου. Επίσης, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρέσβης της Αιγύπτου H. E. Mr. Mohamed Farid Monib με την σύζυγο του, o Επίτιμος Πρόεδρος του οργανισμού κος Ιωάννης Τρίκαρδος, ο Πρόεδρος Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Lifeline Hellas η Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα, ο κος Γιάννης Σαχίνης, η κα Φλερ Ποταμιάνου, η Δρ. Φαίη Πεσκέση Παπαδοπολου, η κα ΄Ερση Τσακίρογλου, η κα Ρόη Κωσταντά και η Δρ. Φώφη Καμποσιώρα, ο Κωνσταντίνος και η  Γέλη Αγγελοπούλου, η κυρία Ελένη Μπούση, Πρόεδρος του Hippocratic Cancer Research Foundation στην Αμερική, η Πρόξενος της Ακτής Ελεφαντοστού  Μέρω Κεσεσίογλου, ο  Γιώργος Πατέρας, η  Λασκαρίνα και Ερατώ Καρασταμάτη, η Μαρίνα Γιαβρόγλου, η Δώρα Οικονομίδου, η κ Λίζα Έβερτ, η Δρ. Χρυσάνθη Ρουτζούνη, Δρ. Ιωάννης Παπαδάτος, ο κύριος και η κυρία Θόδωρου Θεοδωροπούλου, η Εύη Περιστέρη, ο  Χάρης Τσιμόγιαννης, ο κύριος και η κυρία Κούπα.

Παρευρέθησαν επίσης, ο κος και η κα Λάβδα, η  Όλγα Λυμπέρη, ο  Ανδρέας Ποταμιάνος, ο  Γιώργος Τσακίρογλου, η Ειρήνη Βασιλοπούλου, ο κος και η κα Μίκη Modiano, η Νάντα Γερουλάνου,  η Ναλίτα Καρρέρ, η Δρ. Λυδία Μουζάκα και πολλοί άλλοι.

Το Lifeline Hellas βοηθάει αποκλειστικά την Ελλάδα τα τελευταία δέκα χρόνια και προσπαθεί να καλύπτει τις ανάγκες που υπάρχουν λόγω της δυσχερούς κατάστασης που επικρατεί με την βοήθεια και των υπολοίπων γραφείων του Lifeline στην Νέα Υόρκη, στο Σικάγο και στο Τορόντο και ιδιαίτερα του Lifeline United Kingdom. Η κυριότερη δραστηριότητα του οργανισμού είναι η παροχή ιατρικού εξοπλισμού σε νοσοκομεία παίδων και η ενίσχυση ιδρυμάτων παίδων.

0310

Γιώργος και Έρση Τσακίρογλου

0641

Φλερ Ποταμιάνου και Ειρήνη Νταϊφά

0647

΄Αννα Μαρία Ρογδάκη και Γιώργος Διαμαντόπουλος

0689

Ναλίτα Καρρέρ και Αγγελική Αγγελίδη

0908

Γέλη Αγγελοπούλου, Δρ. Φώφη Καμποσιώρα και Γιώργος Παπαβασιλείου

0734

Nigel και Αθηνά Dean

0773

Δρ. Γιάννης Παπαδάτος, Νίκος Ποιμενίδης και Αγγελική Κουζούμη

0912

Έμυ Λιβανίου και Χάρης Τσιμόγιαννης

0937

Λίζα Έβερτ, Γιάννης Τρίκαρδος και σύζυγος του Αιγύπτιου Πρέσβη Mrs. Mona Sawy Farid Monib

0945

Ρόη Κωσταντά και Μπέττυ Ρουμελιώτη

0975

Λούση Θεοδωροπούλου και Λίτσα Λάβδα

1086

Δρ. Πεσκέση και Παπαδόπουλος

1140

Δρ. Παπαδάτος, Έμη Τρικάρδου, Ιωάννης Τρίκαρδος, Λίζα Έβερτ

1121

Ο Αιγύπτιος Πρέσβης Α.Ε.  Mohamed Farid Monib με την σύζυγο του  Mona με τον Γιάννη Σαχίνη

Little Alexander

Κατερίνα Καραβάτου, Πριγκίπισσα Αικατερίνα και Κρατέρος Κατσούλης και ο μικρός Αλέξανδρος εγγονός της Πριγκίπισσας.

ALKISTIS

Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας, Δρ. Ιωάννης Παπαδάτος, Πριγκίπισσα Αικατερίνη, Δώρα Οικονομίδη

Image-60

Γιάννης Καζανίδης , Ελένη Παπαδοπούλου,Έμυ Λιβανίου

Image-61

Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας, Γιάννης Καζανίδης

Image-62

Πριγκίπισσα Αικατερίνη, Γιάννης Καζανίδης

 

Τα δώρα των λαχνών προσέφεραν οι: Medical Antiaging, Αναγέννηση, Zeus + ΔΙΟΝΕ, Grande Bretagne, Divani Hotel, New Hotel, Epirotiki lines, Οδοντική Ανάπλαση, St. George Lycabettus, Κυρία Βούλα Σαραντάρη, Margariti Dental Clinic, Kayak, Attica, Dinos Koukiaris,  Hilton, Epirotiki, Family, Greek House high quality foods, Bollicine, Club Hotel Casino Loutraki, Attica, Σοφία Πετροπούλου, ξενοδοχείο «Ανεμόλια», Litohoro Olympus Resort Villas &Spa, Valtadoros, Living, Sandalista, Parthenis, Apivita, Yolenis, Elatos Resort & Health Club, Apivita, Λαλαούνης, Lena Katsanidou, Georgia, Αριστείδης Πατσόγλου, Βασίλης Ζούλιας, Μπαντούνας, Άντα Ηλιοπούλου. και πολλοί άλλοι.

Ανάμεσα στους υποστηρικτές της βραδιάς ήταν οι εταιρείες Αναγέννηση, by Dr. Boukouvalas, Poulis SA, Epirotiki lines,Motoroil, Rolex, American Express, Παπαποστόλου, ΕΛΠΕΝ, Evritos, Gancia, Beat be spoke events and services, Artemide, Diamond events, Άσυλο Ανιάτων, Diamond Events, Navios Maritime Holdings, Βίκος, Tricardos Group, Ελληνοεκτυπωτική, Davlas & Partners, Design & Pleasure και πολλοί άλλοι.

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *