Φυσικοί αρωματικοί τρόποι για ωραία μυρωδιά στο σπίτι

Από την/τον Γιώτα Νάτσιου | 8 Ιανουαρίου 2020

o-CLEAN-HOME-facebook

Για να έχει ωραία μυρωδιά το σπίτι, ειδικά αν μένει πoλλές ώρες κλειστό, μπορείτε να βάλετε φλούδες πορτοκαλιού, λεβάντα ή μέντα σε μπολ ή σε πιατάκια , σε διάφορα σημεία. Μια άλλη λύση είναι να χρησιμοποιήσετε σκόνη βανίλιας . Μέσα στα τασάκια η βανίλια απορροφά την μυρωδιά του τσιγάρου.

Αν είστε από τους τυχερούς που ανάβουν τα καλοριφέρ τοποθετήστε πάνω τους ένα πήλινο κεσεδάκι με νερό και λίγες σταγόνες γαριφαλέλαιο. Προτείνουμε κι έναν ακόμη φυσικό τρόπο με κλωναράκια από βασιλικό. Διατηρείστε τα σε ένα βαζάκι με νερό. Κάθε φορά που θα τα «ανακατεύετε» απαλά με το χέρι σας θα ευωδιάζει η μυρωδιά τους στο χώρο που θα τα έχετε.

Χαρίστε στην καθημερινότητά σας στο σπίτι, μια ωραία μυρωδιά που θα αλλάζει ευχάριστα και τη διάθεσή σας!

Γιώτα Νάτσιου

Γιώτα Νάτσιου

Είμαι η Γιώτα Νάτσιου και γράφω με το ένστικτο (δεν είναι νέα μορφή γραφής, είναι το γνωστό). Το πρώτο μου βιβλίο «Το Μαγικό μέρος των διαφορών», μυθιστόρημα φαντασίας, κυκλοφόρησε το 2008 από τις εκδόσεις Μοντέρνοι καιροί. Με αφοσίωση εξερευνώ τον κόσμο, τους ανθρώπους, τον εαυτό μου, το σύμπαν, την ενέργεια και τα μυστήρια που μας περιβάλλουν. Στη ζωή μου κανένας κύκλος δεν μοιάζει με τον προηγούμενο. Μ’ αρέσει να ανατρέπω τον εαυτό μου γιατί βαριέμαι την επανάληψη -Υδροχόος, τι περιμένεις;- και τον επινοώ κάθε φορά με διάφορες αφορμές που με βγάζουν απ’ το λήθαργο. Αυτή τη φορά θα με ανατρέψω απ’ το COSMOPOLITI που είναι γόνιμο έδαφος για ανατροπές!

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *