Φόρεσαν το κόκκινο γιλέκο του περιοδικού “σχεδία” και έγιναν «Πωλητής για μία ώρα»

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 11 Φεβρουαρίου 2019

AH4A6347

 

Για άλλη μια χρονιά, καλλιτέχνες και διάσημοι Έλληνες φόρεσαν το κόκκινο γιλέκο του περιοδικού σχεδία, βγήκαν στους δρόμους της Αθήνας και έγιναν «Πωλητής για μία ώρα», όπως λέγεται η δράση που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου και είναι αφιερωμένη στους ανά τον κόσμο πωλητές των περιοδικών δρόμου.

AH4A6320

Γνωστοί συμπολίτες μας μαζί με φίλους αναγνώστες και υποστηρικτές της «σχεδίας» φορούν το κόκκινο γιλέκο και, πέρα από το να δοκιμάσουν την τύχη τους στις πωλήσεις, έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν με τον τακτικό πωλητή του περιοδικού, να μάθουν για τον καθημερινό του αγώνα για μια καλύτερη ζωή και να στείλουν το δικό τους μήνυμα.

AH4A6397

Το γιλέκο της «σχεδίας» φόρεσαν: ο συγγραφέας και Πρόεδρος του Εφορευτικού Συμβουλίου της Εθνικής Βιβλιοθήκης Σταύρος Ζουμπουλάκης, τα μέλη του μουσικού σχήματος Locomondo, οι ηθοποιοί Αλεξάνδρα Αϊδίνη , Γιώργος Κοντοπόδης, Γιώργος Κοτανίδης, Γιούλικα Σκαφιδά, Μαρίσσα Τριανταφυλίδου , Αιμίλιος Χειλάκης, Βίβιαν Κοντομάρη μαζί με τον Γιώργο Χατζηπαύλου, οι δημοσιογράφοι και παρουσιαστές Γιώργος Λέντζας και Έλενα Παπαδημητρίου, όπως και η Μάγια Τσόκλη, η Ζηνοβία Σαπουνά, αλλά και το αχώριστο δίδυμο από την εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού 9.84, Ντάμες Σπαθί, οι αγαπημένες φίλες της «σχεδίας» δημοσιογράφοι Ελευθερία Κουμάντου και Ελεωνόρα Ορφανίδου, άρτι βραβευθείσες μάλιστα από το Ίδρυμα Μπότση για τη δημοσιογραφική τους προσφορά.

AH4A6402 AH4A6383 AH4A6347 AH4A6338 AH4A6360 AH4A6354

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΕΝΑ ΣΧΟΛΙ0

  1. betty

    2019/02/11 στις 13:16

    Μπράβο τους – άξιος ο σκοπός. Οι πωλητές της Σχεδίας που έχω συναντήσει ήταν όλοι τους αξιοπρεπέστατοι άνθρωποι με το βλέμμα που έχει δει πολλά σε αυτή την παλιοζωή, αλλά και υπεράνω.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *