Χαλάλι σου… είπε η Λίτσα Γιαγκούση στον Γιάννη Πλούταρχο @Φωταέριο! Αποκλειστικό βίντεο

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 16 Δεκεμβρίου 2017

1

Αεροπλάνο, Απιστία, Στο λιμανάκι, Όταν μια γυναίκα, το αγαπημένο μου Πάρα πολύ και φυσικά το Χαλάλι σου, είναι μερικές από τις επιτυχίες που έχει τραγουδήσει η Λίτσα Γιαγκούση και ο κόσμος τις έκανε σουξέ. Η τραγουδίστρια, που εδώ και έξι χρόνια, βρίσκεται εκτός νυχτερινών μαγαζιών και εκτός Αθηνών, αφού έχει ζει πλέον κοντά στην Κόρινθο και ξυπνάει από τις 6.30 το πρωί να φροντίσει τους σκύλους και τις γάτες της, επέλεξε το Φωταέριο να διασκεδάσει με τον Γιάννη Πλούταρχο, τον Ηλία Βρεττό και τους Kings, σε ένα από τα καλύτερα  προγράμματα της νυχτερινής Αθήνας.

Ο Γιάννης Πλούταρχος κάθισε μαζί της και της έδωσε το μικρόφωνο να τραγουδήσει. Είπε το Χαλάλι σου κι ο κόσμος της αποθέωσε. Δείτε το αποκλειστικό βίντεο:

4

5

Η Λίτσα Γιαγκούση στο καμαρίνι του Γιάννη Πλούταρχου

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *