Χαρά και παιδικά χαμόγελα στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του ξενοδοχείου Athens Marriott

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 23 Δεκεμβρίου 2018

DSC_0116

Με παιδικά χαμόγελα, παιχνίδι και πολύ αγάπη έγινε και φέτος η παιδική χριστουγεννιάτικη γιορτή του ξενοδοχείου Athens Marriott που διοργάνωσε, όπως κάθε χρόνο, η  Ευγενία Χανδρή.

DSC_0082

Η λαμπερή και γιορτινά στολισμένη αίθουσα Aegean Sea του ανακαινισμένου ξενοδοχείου Athens Marriott γέμισε από την θετική ενέργεια των παιδιών του προσωπικού του ξενοδοχείου Athens Marriott, καθώς και από τα χαμόγελα των παιδιών από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», το «Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας» και τη «Στέγη Θηλέων Άγιος Αλέξανδρος».

DSC_0158

Η Ευγενία Χανδρή μαζί με τον νικητή του Survivor Ηλία Γκότση μοίρασαν δώρα και ευχές στα παιδιά που βρέθηκαν στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του ξενοδοχείου Athens Marriott.

DSC_0249 DSC_0193

 

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *