Χατζηνάσιος – Θεοφάνους: όλο το Φεβρουάριο στο Baraonda

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 25 Ιανουαρίου 2017

A689

Ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο Γιώργος Θεοφάνους και οι υπέροχοι ερμηνευτές τους, μετά από απαίτηση του κοινού συνεχίζουν στο Baraonda music hall την επιτυχημένη  μουσική τους συνάντησή με τίτλο Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ Ο ΔΡΟΜΟΣ… κάθε Σάββατο για όλο το Φεβρουάριο.

Με τραγούδια δικά τους, τραγούδια που αγαπήθηκαν και έγιναν επιτυχίες, οι δύο καταξιωμένοι συνθέτες , πίσω από το δικό του πιάνο ο καθένας, παρέα με την 10μελη ορχήστρα τους  και 10 εξαιρετικές φωνές, επιμένουν σε έναν μουσικό διάλογο, με συνένοχους το κοινό που γεμίζει το Baraonda music hall.  Στην παρέα τους προστέθηκε και η υπέροχη Πένυ Μπαλτατζή, η οποία φέρνει το δικό της προσωπικό ύφος στο πρόγραμμα.

Ο Γιώργος Χατζηνάσιος  και ο Γιώργος Θεοφάνους,  είναι εδώ, στο ατμοσφαιρικό  Baraonda music hall κι αφηγούνται με τα τραγούδια τους, ΠΩΣ… Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΣ τους οδήγησε σε μια τόσο σπουδαία μουσική πορεία..

Μαζί τους οι ταλαντούχοι ερμηνευτές: Ζωή Παπαδοπούλου, Παναγιώτης Ραφαηλίδης, Βάλλια Σωμμαράκη, Αντώνης Φωκάς, Φώτης Παπαζήσης και Μαίρη Στεφανάκη.
Στο ιδιαίτερο στιγμιότυπο της έναρξης συμμετέχουν ο τενόρος Αλέξανδρος Χαζάπης, ο βαρύτονος Κώστας Ραφαηλίδης, οι σοπράνο Άντα Αθανασοπούλου και Ρενίσα Λάκα. Την μουσική διεύθυνση έχει ο Ντίνος Γιωργούντζος.
Baraonda Music Hall  κάθε Σάββατο

 

Baraonda Music Hall
Ώρα έναρξης: 23:00
Τσόχα 43, Αμπελόκηποι
Τηλ. Κρατήσεων:
210 6441778

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *