Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Golden Hall αφιερωμένη στο «Make-A-Wish» («Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος»)

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 25 Νοεμβρίου 2019

PAN_0345

 

Το Golden Hall υποδέχτηκε τα Χριστούγεννα και φώτισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του, σε μία ξεχωριστή βραδιά, αφιερωμένη στο φιλανθρωπικό Οργανισμό «Make-A-Wish» («Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος»).
Πυροτεχνήματα, συγκίνηση, παιδικές φωνές και μια μοναδική συναυλία από την Pop Queen Ελένη Φουρέιρα ήταν μερικά μόνο από όσα διαδραματίστηκαν  στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του Golden Hall.

PAN_0610

Η Ελένη Φουρέιρα  τραγούδησε για το «Make-A-Wish» («Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος»)

O προαύλιος χώρος του Golden Hall πλημμύρισε από χριστουγεννιάτικα τραγούδια, καλώντας από νωρίς τον κόσμο να μπει σε γιορτινό κλίμα. Λίγο μετά τις 17:30, ανέβηκαν στη σκηνή, οι παιδικές χορωδίες από το International School of Athens και τα Εκπαιδευτήρια Δούκα όπου ερμήνευσαν κλασικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

PAN_0751

Αμέσως μετά, στη σκηνή ανέβηκε η Ελένη Φουρέιρα, η οποία απογείωσε με το εκρηκτικό performance της το κοινό που τραγούδησε και χόρεψε με όλες τις επιτυχίες της! Η Pop Queen ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Golden Hall με στόχο φέτος τα Χριστούγεννα να στηρίξουμε τους σκοπούς του «Make-A-Wish» («Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος»)!

PAN_0743

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που στη σκηνή ανέβηκε η μικρή Έλενα η οποία είναι πλέον καλά, μετά από επιτυχημένη μεταμόσχευση που δέχτηκε εξαιτίας της σιδηροβλαστικής αναιμίας από την οποία έπασχε. Η μικρή Έλενα, συνοδευόμενη από τη μητέρα της, ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για την εκπλήρωση της ευχής της
να μεταμορφωθεί σε πριγκίπισσα! Όλοι μαζί χαρίσαμε χαμόγελα σε δεκάδες παιδιά, στέλνοντας τη λέξη WISH στο 19808 και δωρίζοντας 2€ για να εκπληρώσουμε μια ευχή!

PAN_1019

Για τη στήριξη του «Make-A-Wish» («Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος») μπορούμε να προσφέρουμε όλοι,  έως και τις 4 Ιανουαρίου, κάνοντας tap την κάρτα μας στην οθόνη με το POS που βρίσκεται στο ισόγειο του Golden Hall, δωρίζοντας ανέπαφα 2€ στον Οργανισμό, για την εκπλήρωση ευχών παιδιών με σοβαρές ασθένειες.

PAN_0065Σάντρα Ζαφειρακοπούλου (Γενική Διευθύντρια του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), Ελένη Φουρέιρα, Ρενάτα Τσαούση (Διευθύντρια Golden Hall)

PAN_0306Η Διευθύντρια του Golden Hall, Ρενάτα Τσαούση, με την μικρή Έλενα που εκπληρώθηκε η ευχή της να μεταμορφωθεί σε πριγκίπισσα και την Γενική Διευθύντρια του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) Σάντρα Ζαφειρακοπούλου

IMG_0729Η μικρή Έλενα, παιδί ευχής Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

PAN_0156

Η Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας της Lamda Development, Μαρία Χριστίνα Γρίβα

PAN_0007Πλάτων Παπαγιαννόπουλος

PAN_0015Η Ηρώ Κόβα με τις εγγονές της

PAN_0042Αναστασία Μανιά (Πρώην Πρόεδρος του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), Σάντρα Ζαφειρακοπούλου (Γενική Διευθύντρια του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), Ρενάτα Τσαούση (Διευθύντρια Golden Hall)

PAN_0077Ευγενία Μαντά, Κατερίνα Μαντά

PAN_0082Ήρα Σαρακινού, Κέλλυ Μπαχλιτζανάκη

PAN_0091Έλενα Ντάβλα, Μαρία Κοτρώτσιου

PAN_0100Η Ελισάβετ Δαμίγου, η Δώρα Κατσικογιάννη και η Στέφανι Βαρσάκη με τον μικρό Τζον

PAN_0435

 

 

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *