Χριστουγεννιάτικο δείπνο από το MDA Hellas στη Θεσσαλονίκη

Από την/τον Vasilis Papavasiliou | 9 Δεκεμβρίου 2018

1 SOS Η Πρόεδρος του MDA HELLAS Βάνα Λαβίδα με τον σύζυγό της Θανάση

Το MDA Ελλάς, Σωματείο για τη Φροντίδα Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις, πραγματοποίησε Χριστουγεννιάτικο δείπνο, στο Charlie D. Brasserie, στη Θεσσαλονίκη. Τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν για τη λειτουργία της Ειδικής Μονάδας Νευρομυϊκών Παθήσεων, στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, στη Θεσσαλονίκη. Το Χριστουγεννιάτικο δείπνο άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις με το μοναδικό μενού που επιμελήθηκε ο Γάλλος chef με δυο αστέρια Michelin, Arnaud Bignon. Κάθε πιάτο συνοδευόταν από ειδικό κρασί του Οινοποιείου NICO LAZARIDI. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς προσφέρθηκε σε όλες τις κυρίες το γούρι της χρονιάς από την GOFAS JEWELRY.

Την Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση επιμελήθηκε η εταιρία MR.CO του Μάρκου Μαχαιρόπουλου και την μουσική ο Ανδρέας Νικάκης της music sp. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη των πολυκαταστημάτων attica, των κοσμηματοπωλείων GOFAS, της τεχνικής εταιρίας Συμβούλων Μηχανικών Σαμαράς & Συνεργάτες Α.Ε, της ALUMIL, της ΗΛΕΚΤΩΡ, της Πλαστικού Χειρουργού Γιολάντας Πεπέ και της 3E.

Επίσης έγινε και η καθιερωμένη λαχειοφόρος αγορά όπου προσφέρθηκαν δώρα από την AEGEAN Airlines, την KAPOPOULOS FINEARTS, την ANCIENT KAΛΛΟS, το κοσμηματοπωλείο Β Σαλίκας, την MLS, την πλαστικό χειρουργό Γιολάντα Πεπέ, την INGLOT cosmetics, τα καταστήματα GEELIST, INTERVISTA & AA Δάνου.

2Χριστουγεννιάτικο δείπνο από το MDA Hellas στη Θεσσαλονίκη

Δημήτρης Σαμαράς, Γιάννης Γκόφας

3 SOS Η Ηρώ Τζελέπογλου με την πλαστικό χειρουργό Γιολάντα Πεπέ

Η Ηρώ Τζελέπογλου με την πλαστικό χειρουργό Γιολάντα Πεπέ

4 Φρίντα & Απόστολος Αθανασιάδη, Λένα Τορνιβούκα, Θάλεια Διακογιάννη

Φρίντα & Απόστολος Αθανασιάδη, Λένα Τορνιβούκα, Θάλεια Διακογιάννη

5 Ζωή Στεφάνου, Νίκη Ανδρεάδη, Σόφη Χατζηνικολάου

Ζωή Στεφάνου, Νίκη Ανδρεάδη, Σόφη Χατζηνικολάου

6 SOS Ρένα & Αλίνα Μαραγκού

Ρένα & Αλίνα Μαραγκού

7 SOS Λαμπρινή Σταύρου, Βασίλης Γουγούσης

Λαμπρινή Σταύρου, Βασίλης Γουγούσης

9 Τίτη & Αντιγόνη Δάνου

Τίτη & Αντιγόνη Δάνου

10 Μελίνα Μελικίδου του Nico Lazaridi winery

Μελίνα Μελικίδου του Nico Lazaridi winery

12 Ρουμπίνη Παπανικοπούλου, Νατάσα Τσάμη

Ρουμπίνη Παπανικοπούλου, Νατάσα Τσάμη

13 Βάσω & Άλκης Σαλίκα, Χριστίνα Τζελέπογλου

Βάσω & Άλκης Σαλίκα, Χριστίνα Τζελέπογλου
Λίγα λόγια για το Σωματείο MDA Ελλάς
«Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις»
Το μη κερδοσκοπικό Σωματείο MDA Ελλάς συμβάλλει στην υποστήριξη ατόμων που αντιμετωπίζουν προβλήματα με Νευρομυϊκές Παθήσεις. Στα 20 χρόνια δράσης του, το MDA Ελλάς μεταξύ άλλων έχει δημιουργήσει 3 Ειδικές Μονάδες Νευρομυϊκών Παθήσεων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα. Εδώ και λίγα χρόνια έχει ολοκληρώσει το «ΣΠΙΤΙ του MDA Ελλάς» ένα πρωτοποριακό κέντρο δημιουργικής απασχόλησης για τα άτομα με νευρομυϊκές παθήσεις. Περισσότερες πληροφορίες για το έργο του MDA Ελλάς μπορείτε να βρείτε στο www.mdahellas.gr

Vasilis Papavasiliou

Vasilis Papavasiliou

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, την οποία δεν αποχωρίζομαι ποτέ. Αγαπώ με πάθος το θέατρο (γι'αυτό θα μπορούσα να γίνω ηθοποιός ή σκηνοθέτης) καθώς επίσης και τον κινηματογράφο. Εκτιμώ την ευγένεια, την ειλικρίνεια και τους καλούς τρόπους συμπεριφοράς στους ανθρώπους και με ενοχλεί το ψέμα, η αχαριστία, η αγνωμοσύνη και το ''δήθεν'' στις κοινωνικές συναναστροφές. Κάποτε έκανα εύκολα φιλίες, αλλά μετά από πολλές απογοητεύσεις, τις επιλέγω με περισσότερη αυστηρότητα.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *