Χριστουγεννιάτικο δείπνο για το “Ανατόλ”

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 22 Δεκεμβρίου 2018

DSC_8882

Από το “σανίδι” του θεάτρου Αλκμήνη, στο φιλόξενο, πανέμορφο και εντυπωσιακά στολισμένο Αγορά ,στους Αμπελόκηπους,  βρέθηκαν αμέσως μετά την παράσταση, οι συντελεστές του Ανατόλ, όπου τους υποδέχθηκε ο ιδιοκτήτης Χρήστος Κουτσούμπας.

DSC_8891

Ο Γιάννης Βούρος, σκηνοθέτης της παράσταση που παίζεται στο θέατρο Αλκμήνη κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.30, πρωτοστάτησε σε κέφι και όλοι γεύτηκαν το υπέροχο χριστουγεννιάτικο μενού.

DSC_8939

Η Τζούλη Σούμα, ο Πέρης Μιχαηλίδης, ο Δημήτρης Ντάσιος, η Τζωρτζίνα Κώνστα και η Σόνια Λαμπροπούλου
ανάμεσα στις υποχρεώσεις τους, βρήκαν λίγο χρόνο να γιορτάσουν για τις εξαιρετικές κριτικές που έχει αποσπάσει η παράσταση η οποία ολοκληρώνει τον κύκλο της στις 15 Ιανουαρίου.

DSC_8899

DSC_8901 DSC_8912 DSC_8920

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *