Χριστούγεννα με την Γκαλερί Ζουμπουλάκης

Από την/τον Christina Politi | 12 Δεκεμβρίου 2019

DSC_1243

Σε ένα pre Christmas event με ιδιαίτερα καλλιτεχνική ατμόσφαιρα, η Γκαλερί Ζουμπουλάκης υποδέχθηκε την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου παλιούς αλλά και νέους φίλους, για να γιορτάσουν μαζί τα Χριστούγεννα αλλά και το λανσάρισμα του νέου e-shop.

Οι παρευρισκόμενοι στο κατάστημα της Κριεζώτου 6 είχαν την ευκαιρία να επιλέξουν δώρα για τις γιορτές μέσα από μοναδικά εκθέματα και πρωτοποριακά έργα τέχνης που κοσμούσαν τη χριστουγεννιάτικη βιτρίνα και όχι μόνο.

Παράλληλα, οι καλεσμένοι δοκίμασαν χριστουγεννιάτικα γλυκά με την υπογραφή του ταλαντούχου Στέλιου Παρλιάρου ενώ φεύγοντας έπαιρναν τη δική τους custom made χριστουγεννιάτικη μπάλα, με το δικό τους μήνυμα.

DSC_1343 
Μαρίνα Κουταρέλλη, Γρηγόρης Τριανταφύλλου, Ζωή Κατσάτου
DSC_1456
Μαρίνα Κουταρέλλη, Ντόλλα Νομικού 
DSC_1477
Μαρίνα Κουταρέλλη, Θοδωρής Ζουμπουλάκης, Στέλλα Λιζάρδη
DSC_1492
Δάφνη Ζουμπουλάκη, Θοδωρής Ζουμπουλάκης
DSC_1519
Στέλιος Παρλιάρος, Ζωή Κατσάτου, Γιώργος Ευγενειάδης 
DSC_1538
Θοδωρής Ζουμπουλάκης, Δάφνη Ζουμπουλάκη
DSC_1586
Γιώργος Κυριακίδης, Ιωάννα Αλεξάτου 
Credit:Παναγιώτης Μαυρομάτης
Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *