«Χρυσή» διεθνής διάκριση στα Oscar του τουρισμού για το Kensho Psarou

Από την/τον Christina Politi | 12 Ιουνίου 2019

 

dpoupalos_Kensho_Psarou_43301

Σε ένα φαντασμαγορικό Show που πραγματοποιήθηκε στις 8 & 9 Ιουνίου στην Madeira της Πορτογαλίας έγινε η φετινή απονομή των «Oscar της τουριστικής βιομηχανίας» όπως χαρακτηρίζονται διεθνώς τα WORLD TRAVEL AWARDS. Τα  WTA – θεσμός με ιστορία 26 χρόνων από το 1993 – βραβεύουν κάθε χρόνο τους κορυφαίους σε όλες τις κατηγορίες του τουρισμού και της φιλοξενίας, κάθε χώρας που αποτελεί προορισμό

Το Kenshō Psarou  ανακηρύχθηκε ως το Greeces Leading Boutique Hotel 2019” μετά από διεθνή ηλεκτρονική ψηφοφορία.  Το εκπληκτικό αυτό ξενοδοχείο που ξεκίνησε την «διαδρομή» του μόλις τον Ιούλιο του 2018, – εύλογα αγαπήθηκε από όσους το επισκέφτηκαν και το ανέδειξαν ως νικητή, χαρίζοντάς του τόσο γρήγορα μια παγκόσμια διάκριση.

generic_print©StavrosHabakis-2

Είναι πολλά τα στοιχεία που συνετέλεσαν σε αυτή τη διάκριση.  Ο συνδυασμός του σύγχρονου design με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της Μυκόνου και της πολυτέλειας με τις executive υπηρεσίες διαμονής, είναι κάποια από αυτά.

Επιπλέον όμως, είναι και ο υψηλής αισθητικής χώρος του Bar με την πισίνα, οι ξαπλώστρες στην κοσμοπολίτικη παραλία της Ψαρούς και φυσικά το βραβευμένο εστιατόριο του Kenshō Psarou, όπου ο επισκέπτης βιώνει δίπλα στη θάλασσα, μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία.

Τη λαμπερή τελετή απονομής των βραβείων που θεωρείται ορόσημο για τον τουριστικό κλάδο, κάλυψαν μεγάλα και εξειδικευμένα μέσα ενημέρωσης από όλο τον κόσμο και παρουσίασε το διεθνές μοντέλο Ela Clark που έχει και τον τίτλο της πρέσβυρας των World Travel Awards.

Ανάμεσα στους εκλεκτούς παρευρισκόμενους, ήταν οι εκπρόσωποι των κορυφαίων επιχειρήσεων που συνδέονται με τον τουρισμό, καθώς και των πλέον των 700 ξενοδοχείων που συμπεριλήφθηκαν στις υποψηφιότητες για διακρίσεις,

semertzakis

Για το Kensho – Psarou το βραβείο παρέλαβε ο Γιώργος Σεμερτζάκης (Director of Sales) από τα χέρια του ιδρυτή και προέδρου των WTA κ. Graham Cooke.

 

 

 

 

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *